9800x3d 4070 Ti Super Sistem nasıldır?

Sağolun hocam yakında almayı düşünüyorum cuma gecesine denk getirir alırım.
İlla 5080 alacaksan bu iyidir
Bende 5070ti olanı var fan sesini hiç duymuyorum 2000rpm çalışsa bile. Adanada hava 40 küsür derece akvaryum kasa 60 derecelerde çalışıyor fan ayarı veya oc yapmadım. Sabahtan akşama kadar pc açık kullanıyorum

İlla 5080 alacaksan bu iyidir
Bende 5070ti olanı var fan sesini hiç duymuyorum 2000rpm çalışsa bile. Adanada hava 40 küsür derece akvaryum kasa 60 derecelerde çalışıyor fan ayarı veya oc yapmadım. Sabahtan akşama kadar pc açık kullanıyorum
Hocam haftaya alabilirim bu hafta ekran kartı için ayırmadım bütçemi bir sorum var da cl36 ram aldım cl30 ile cok farkı var mı acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam haftaya alabilirim bu hafta ekran kartı için ayırmadım bütçemi bir sorum var da cl36 ram aldım cl30 ile cok farkı var mı acaba?
İade edip cl30 almaya değecek fark var mı performans düşük olur mu yani

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Fiyatına göre vs değişebilir ama neredeyse hiç fark olmaz.

öncelikle merhaba
cpu: AMD Ryzen 7 9800X3D Tray
gpu: 4070 Ti Super SG
anakart: GIGABYTE X870E AORUS ELITE WIFI7
ram: Corsair RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36
ssd: Samsung 1TB 980 PRO NVMe M.2 SSD - ve - WD_BLACK SN850X
psu: ASUS TUF GAMING 750B 750W 80+ Bronze
soğutma: ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB 360mm Intel-AMD
kasa: Lian Li O11 Vision Compact
fanlar: 2 tane Lian Li UNI FAN REVERSE SL WIRELESS 3x120mm - ve - 1 tane ASUS TUF Gaming AF120A2R
öncelikle şunu söyleyeyim ekran kartı ve psu bende var bir süre sonra ekran kartımı 5080le değiştireceğim ve psu da asus tuf 850w gold alıcam.
Bu sistem nasıl her şey uyumlu mu?
Her şey perfect SSD hariç 980 ile 990 arasında olması gereken fiyat farkı, artık yok, evet. Bu yüzden 990'a yönel derim. Hatta şimdi baktım 1 TB 990 Pro, 980 Pro'dan daha ucuz 😂😂 Biraz da stockla alakalı ama fiyatları oldu bitti her zaman yakındı.

Belki PSU'yu daha iyi bir şey yapabilirsin Tuf serisi sonuçta, daha yüksek bir seriye veya başka markanın daha üst güç kaynağı alınabilir. Ayrıca şimdilik bir Asus fan almayabilirsin tabii ekstra değilse. Lian Li fanı alıp da yanına Asus fanı koymak...

Her şey perfect SSD hariç 980 ile 990 arasında olması gereken fiyat farkı, artık yok, evet. Bu yüzden 990'a yönel derim. Hatta şimdi baktım 1 TB 990 Pro, 980 Pro'dan daha ucuz 😂😂 Biraz da stockla alakalı ama fiyatları oldu bitti her zaman yakındı.

Belki PSU'yu daha iyi bir şey yapabilirsin Tuf serisi sonuçta, daha yüksek bir seriye veya başka markanın daha üst güç kaynağı alınabilir. Ayrıca şimdilik bir Asus fan almayabilirsin tabii ekstra değilse. Lian Li fanı alıp da yanına Asus fanı koymak...
Hocam hepsini yeni almıyorum mesela o ssdler bende uzun süredir var. Psu da aynı şekilde eski sistemimde kullandım bu psu nun 850g 850w 80 gold almayı düşünüyorum. Lian li fanların yanına asus fan olmadı biliyorum oda eski sistemden kalma 1 tane daha koyamadım haftaya alıcam egzoz fan için. Teşekkürler cevabın için.

Fiyatına göre vs değişebilir ama neredeyse hiç fark olmaz.
Tamamdır size teşekkür ediyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam hepsini yeni almıyorum mesela o ssdler bende uzun süredir var. Psu da aynı şekilde eski sistemimde kullandım bu psu nun 850g 850w 80 gold almayı düşünüyorum. Lian li fanların yanına asus fan olmadı biliyorum oda eski sistemden kalma 1 tane daha koyamadım haftaya alıcam egzoz fan için. Teşekkürler cevabın için.

Tamamdır size teşekkür ediyorum.
Anladım, fanı tahmin ettim fakat SSD leri yeni alacağınızı düşünmüştüm. Ürün kaçırmanızı istemem :) Fan illaki hal olur ben fanlarda öyle :ROFLMAO:

öncelikle merhaba
cpu: AMD Ryzen 7 9800X3D Tray
gpu: 4070 Ti Super SG
anakart: GIGABYTE X870E AORUS ELITE WIFI7
ram: Corsair RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36
ssd: Samsung 1TB 980 PRO NVMe M.2 SSD - ve - WD_BLACK SN850X
psu: ASUS TUF GAMING 750B 750W 80+ Bronze
soğutma: ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB 360mm Intel-AMD
kasa: Lian Li O11 Vision Compact
fanlar: 2 tane Lian Li UNI FAN REVERSE SL WIRELESS 3x120mm - ve - 1 tane ASUS TUF Gaming AF120A2R
öncelikle şunu söyleyeyim ekran kartı ve psu bende var bir süre sonra ekran kartımı 5080le değiştireceğim ve psu da asus tuf 850w gold alıcam.
Bu sistem nasıl her şey uyumlu mu?
ekran kartı varmış nvm 850w ile 5080 beslenebiliyor mu ama

cl36 olan hynix değilse daha geleceğe dönük olur

ekran kartı varmış nvm 850w ile 5080 beslenebiliyor mu ama

cl36 olan hynix değilse daha geleceğe dönük olur
Hocam henüz psu da almadım 5080 de 4070 ti super ve asus tuf 750w 80 bronze psu var. ekran kartı alırsam da alıcam bir tane psu araştırıp

Geri