Hayır, demeye çalıştığım o değil. Gold verisyonundaki filtrelemedeki kapasitörler iyi değil. Bu sebeple ömrü aman aman uzun olmaz. Bunu demeye çalışıyordum. Yoksa performansı konusunda bir problem yok. 5070 Tİ'ı besler.O zaman 5070ti için 1000W kesin almalıyım ?
PSU için hangi marka model önerirsiniz ? 5070ti için ?Hayır, demeye çalıştığım o değil. Gold verisyonundaki filtrelemedeki kapasitörler iyi değil. Bu sebeple ömrü aman aman uzun olmaz. Bunu demeye çalışıyordum. Yoksa performansı konusunda bir problem yok. 5070 Tİ'ı besler.
Bütçeniz ne kadar?PSU için hangi marka model önerirsiniz ? 5070ti için ?
Teşekkür ederim şef.Emeğinize sağlık.NZXT C1000 1000W 80 PLUS GOLD FULL MODÜLER SİYAH Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
NZXT C1000 1000W 80 PLUS GOLD FULL MODÜLER SİYAH Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu model var.
Teşekkür ederim şef.Emeğinize sağlık.
Kaydettim Şef.Çok teşekkür ederim![]()
Asus ROG-STRIX-1000G-AURA Gen5 1000 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG-STRIX-1000G-AURA Gen5 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG-STRIX-1000G-AURA Gen5 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 8.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sessizlik istersen bu modele bakabilirsin. Sessiz bir model lakin sessizlik önemli değilse C1000'e yönel. Çoğu yönde daha üstün.