İ7 10700K ve RTX 2070 Super sistem toplama

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yazdığıma pişman oldum ya ilk kavgam forumda galiba bu ne yaparsan yap kardeşim inşallah hayatında hep YÜKSEK FPS ile oynarsın.

Yazdığıma pişman oldum ya ilk kavgam forumda galiba bu ne yaparsan yap kardeşim inşallah hayatında hep YÜKSEK FPS ile oynarsın.
Teşekkür ederim forum da bazen fanboylar çıkıyor boşver iyi forumlar sana

Allah aşkına iyimisiniz? ben başa AMD istemiyorum yazdım hala helip AMD öneriyorsunuz ve üste çıkmaya çalışıyorsunuz lütfen ben cevabımı aldım ve sistemi alacagım birisi konuyu kilitlesin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3600x oc yapılmasına rağmen 10600K önde. 10600K ile o soğutucu iyi gider ve yenisini almanıza gerek kalmaz ve 2400 gibi bir fiyattaydı galiba 10600k.
Bakalım itopya ya gelirse alırım daha iyi geldi.

Allah aşkına iyimisiniz? ben başa AMD istemiyorum yazdım hala helip AMD öneriyorsunuz ve üste çıkmaya çalışıyorsunuz lütfen ben cevabımı aldım ve sistemi alacagım birisi konuyu kilitlesin.

Vatanda stoğu vardı ama vatanda da bitmiş. Şuan stoklarda yok yakın zamanda gelecektir.

Hayirli olsun güle güle kullan itfaiye 110

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,343
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120