Arama sonuçları: *

1. Alestawai

Driver Booster Zararlı mı?

Hocam direkt yaşadığım tecrübeden yola çıkarak söylüyorum "iyi bir yazılım *DEĞİL* " 10 tane sürücüyü doğru güncellemiş olması geri kalan 4 sürücüyü yanlış güncellediği gerçeğini ve bu yanlış güncellenen sürücüler yüzünden sistemin sürekli mavi ekran verdiği hatta parçalarda kalıcı hasara kadar...
  2. Alestawai

Çözüldü✓ Rx 7800 Xt ve Ryzen 5 7500f İkilisi 40.000 TL Mantıklı Mı ?

Hocam öncelikle kasanızda psu yok bu fiyata psu dahil değil bilginize , ikinci olarak ekran kartınızın modeli ne acaba? Ayrıca bu işlemci kuvvetli bir işlemci yük altında olmadığı zaman belki sıkıntı olmayabilir ama yük altına girdiği zaman büyük ihtimalle soğutucunuz yetersiz kalmaya...
  3. Alestawai

Bu sistem alınır mı?

Hocam pc hocası 30-35 bandı için en iyi sistemleri kurmuş.Degişmesi zor parçaları yükselt elinden geldiğince,basit parçaları yani ram ve ssd'yi sonra yükseltirsin bence. Al geç düşünme sistemler taş gibi
  4. Alestawai

Topladığım Sisteme Yorum Yapabilir misiniz ?

Hocam sizce bu iyi mi bu fiyata yoksa daha iyisini kovalayayım mı?
  5. Alestawai

ssd yazacaktım ram yazmışım hocam pardon dediğim gibi sorun olmuyor gibi duruyor
  6. Alestawai

Anladım hocam bi tekrar bakayım önerin var mı peki
  7. Alestawai

sorun olmuyor gibi ama tam emin olamadım hocam biraz daha bilen birisi bakarsa rami değiştirebiliriz 1732736401 hocam yanlış bilmiyorsam şu an burası zaten 40k yapmıyor ben yükselteme için biraz bütçe ayırdım ama bulamadım bu akdar iyi bir hazır sistem şimdiye kadar
  8. Alestawai

Abdullah Abi pek sorun olmaz dedi ama neden bu kadar kotu olduğunu düşünüyorsunuz
  9. Alestawai

Hocam Hazırda 1 tb kingston var ondan sadece ekleme yapıyorum yazmayı unutmuşum
  10. Alestawai

Evet Hocam Fiyatı takip ediyorum ikisi arasındaki fark 500 gibi bir rakam olursa 7600 alacağım daha az olursa 7500f
  11. Alestawai

Arkadaşlar merhabalar, Muhteşem Cuma indirimlerini bekleyerek bir kasa toplayacağım. İlk Kez sistem topluyorum pek bilgim yok. Genel olarak Abdullah abinin kurduğu sistemden gideceğim Sadece bütçem dahilinde yükseltme yapabilir miyim bunu merak ediyorum bütçem Toplamda 40K mümkün olursa mesh...
  12. Alestawai

Çözüldü✓ 29000 TL Rtx 4060 ti Pc alınır mı?

Patladım buna çok güzel tepki 😆😆 sistem güzel işini görür ama eski işlemci ve düşük vram de arkadaş haklı. İdare eder ama.
  13. Alestawai

Monitor tavsiyesi butce 4-6k

Yok hayır kullanıyorum dediğim gibi fark edilmiyor piksel testinde bile çok detaylı bakınca gördüm
  14. Alestawai

Monitor tavsiyesi butce 4-6k

https://pckolik.com/urun/gamebooster-gb-2720fqhd-27-165hz-1ms-ips-qhd-2xhdmi-2xdp-rgb-flat-gaming-monitor/ Bunu kendim aldım kullanıyorum site güvenilir 3 günde geldi elime. 2 tane ölü pikseli var ama kenarlarda çıktı şansıma gözükmüyor bile takmadım o yüzden. 2k 400 cd/m² 100000:1 kontrast...
  15. Alestawai

8-9K arası monitör dahil toplama PC tavsiyesi

Öncelikle yardım eden herkese teşekkür ederim, heyecanımdan dolayı yazım yanlışım olursa affola. Merhabalar uzun zamandır bilgisayar almak için uğraşıyordum, hem yazın köyde çalıştım hemde babamı ikna etmeye çalıştım. Sonunda oldu 18 yaşında sonunda ilk bilgisayarımı alıyorum. Piyasaya az çok...
Top Bottom