Neler Yeni

Topladığım Sisteme Yorum Yapabilir misiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yusuf can duman
Abdullah Abi pek sorun olmaz dedi ama neden bu kadar kotu olduğunu düşünüyorsunuz
Ben deneyimim sonucu söylemekteyim açıkçası çok geride kalmış bir bios arayüzü var bir de sürekli xmp ayarı falan yapmam gerekiyordu paso ramlerin frekansını düşürüyordu ki biostar ile alakalı çok şikayette mevcut vs vs.

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ata
dostum bi kontrol edermisin senin ana kartın pcı expers 4.0 destekliyor o ram pcı 3.0 uygun olurmu
sorun olmuyor gibi ama tam emin olamadım hocam biraz daha bilen birisi bakarsa rami değiştirebiliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:

40kya hazır sistem daha iyi olabilir bu arada... Ya da tek tek toplayacaksan kesinlikle cumaya kadar bekle..
hocam yanlış bilmiyorsam şu an burası zaten 40k yapmıyor ben yükselteme için biraz bütçe ayırdım ama bulamadım bu akdar iyi bir hazır sistem şimdiye kadar

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Çiko

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ata
Ben deneyimim sonucu söylemekteyim açıkçası çok geride kalmış bir bios arayüzü var bir de sürekli xmp ayarı falan yapmam gerekiyordu paso ramlerin frekansını düşürüyordu ki biostar ile alakalı çok şikayette mevcut vs vs.
Anladım hocam bi tekrar bakayım önerin var mı peki

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yusuf can duman
sorun olmuyor gibi ama tam emin olamadım hocam biraz daha bilen birisi bakarsa rami değiştirebiliriz

hocam yanlış bilmiyorsam şu an burası zaten 40k yapmıyor ben yükselteme için biraz bütçe ayırdım ama bulamadım bu akdar iyi bir hazır sistem şimdiye kadar
Acele karar verme derim 2 gün daha bekle en azından toplamada bile biraz maliyeti düşürmüş olursun diye tahmin ediyorum cuma indirimleri ile. Yine bir de tekrardan bakarsın hazır sistemlere.

Anladım hocam bi tekrar bakayım önerin var mı peki
Yani aklını çelmek istemem belki sen sıfır sorun devam edersin çünkü bu seçtiğin kart fiyatına göre iyi özellikler sunuyor ama 650 seviyelerine geldin mi diğer markaların 7kya kadar çıkıyor fiyatlar belki de indirimle falan ucuza tomahawk falan yakalarsın.

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ata

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152