Arkadaşlar sıfır fiyatı demiş ama katılmıyorum. Attığınız kasadaki bütün parçalar kaliteli seçilmiş, işlemci anakart sıvı soğutma çok iyi. Arkadaşların attıkları sıfır sistemler 7500f 7600 işlemcili giriş seviye anakartlı sistemler. Bence paylaştığınız sistem alınır hocam. Bide pazarlık edersin...
Hocam bu tür sistemler alınmaz, hangi ekran kartını kullanmış, parçalar sıfır mı, hiçbir şey belli değil. Bugün vatan bilgisayarı takip edin güzel sistemler gelebilir. Size tavsiyem trendyol gibi sitelerden hazır sistem almayın
1732883508...
Sistemin mağaza fiyatı eh işte, itopyanın da faizsiz taksit getirmesi iyi olmuş peşin zorluyordu. Ayrıca şunu da söylemeden edemeyeceğim Cumhurbaşkanını bile bir raddeye kadar hakaret etmeden eleştirebiliyoruz ama forum yönetimine en ufak eleştiri yapsak ban yiyoruz, ne diyelim Allah hidayet versin
Alıp geçseydin hocam ya millete bakarsan hiçbir şey alamazsın. Hyundai araba alırsın çöp derler egea alırsın teneke derler mercedes alırsın çok yakar derler. 40k çok para değil artık günümüzde al geç üzmez seni.
Yaklaşık 2 hafta önce piyasa araştırması yapmadan, sıkıldığım için imzamdaki kasayı deepcool ak400 kule tipi ile birlikte 23k ya sattım. Sattıktan sonra yeni pc toplamak için hazır sistem satan siteleri günlerce gezindim ancak bütçem olan 25k civarına aklıma yatan bir sistem bulamayınca satı...
Hocam var tabi ben de takip ediyorum piyasayı sürekli, bu fiyata garantili sistem bulmak çok zor o yüzden diyorum 22 bu sistem için çok çok uygun, 25 e satılır
O öyle değil işte kardeşim, mining çıkması kart taksi çıkması araba gibidir, dışarıdan güzel görünse de içerisinin nasıl olduğunu açmadan kimse bilemez, termal bakım yapmışsındır serin çalışıyordur ama bu içerisinin enkaz olduğunu maskelemez