BundaKanka hangisi daha iyi bilmiyorum ama, 40 bine 4070 sistem vardı.
Ekipmanlar dahil şuan bu bilgisayar ekipmansiz 33k felanKanka hangisi daha iyi bilmiyorum ama, 40 bine 4070 sistem vardı.
26-27k ya ekipmansız 4060ti alıyorsunuz zaten. Vatandan sistem dizmenin olayı bu. Kazıklanmışsınız.Bunda
Ekipmanlar dahil şuan bu bilgisayar ekipmansiz 33k felan
Hocam 30k ya 4070 alır 5k ya bu aldığın monitörden daha iyisini alırım kalan 5k ya mouse klavye kulaklık alırım ki geçen böyle hesapladım 2-3gün önce.Yapmayın be hocam ya
Hocam vatandan almayın hem olması gerekenden fazla fiyata satıyorlar ve size olan tüm ilgileri PC almaya kadar aldıktan sonra bir parça sorunlu çıkarsa hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar PC yi alıp 30 gün boyunca vermiyorlar verdiklerinde tekrardan bozulması garanti boşa para vermeyin sistem zaten gereksiz pahalı almayinBu bilgisayara arklar 40k veriyorum sıfırdan hiç birşeyim yoktu bunu aldım nasi iyi mi?
Maalesef . Sağolunbiraz fazla vermişsin ama artık yapcak bişey yok h.o demek düşer
Yav aslında intten çok daha ucuz alirdimda işte ailem illa magazadankeşke şu konuları sistemi almadan önce açsanız
Hocam 30kya 4070li bir sistem atsana ya çok merak ettim. Sadece 4070 mi alırım demek istedin anlamadım seni.Hocam 30k ya 4070 alır 5k ya bu aldığın monitörden daha iyisini alırım kalan 5k ya mouse klavye kulaklık alırım ki geçen böyle hesapladım 2-3gün önce.