Arama sonuçları: *

1. ArdaM

Bu sistemin şu anki ederi ne kadar?

Hocam 15’ten kapıyı açarsınız da geri kapanır mı bilemem 1687635194 Mantıklı gibi, teşekkürler. Belki biraz fazla olabilir ama 8000 gibi.
  2. ArdaM

Bu sistemin şu anki ederi ne kadar?

Geçtiğimiz sene sonu bir abime sattığım sistemi şu an kendisi yeniden satmak istiyormuş, bana danıştı. Aşağıdaki sistem şu an satılsa ne kadar eder? Parçalar: Msi GTX 1660Ti Ventus Xs 6GB Ekran Kartı Ryzen 5 2600 İşlemci Msi B450M-A Pro Max Anakart XPG Gammix D30 2X8 GB 3200MHz Ram James Donkey...
  3. ArdaM

32K Kasa+Monitör+Klavye önerisi

Ben olsam daha güzel bir klavye alırdım. Kalitelidir diye duymuştum ama çok hoş durmuyor bence.
  4. ArdaM

11500 TL’ye Bundan İyi Sistem Var Mı?

İtirazı olan yoksa alıyorum 🥸
  5. ArdaM

Benim Gamepower PSU’m için de benzer şeyler söylenmişti, 2 yılda hiç sorun çıkarmadı. Tabii ki kaliteli olmayabilir ve mümkün olunca kasa ve PSU’yu satıp değiştiririm ama abartılacak kadar riskli değil. Sistem yorumlarında işlemci soğutmasının yetersiz olduğunu, bir de soğutucu almanın...
  6. ArdaM

Güzel sistem ama cüzi dediğiniz fiyat farkı 1000 TL, aradaki kayda değer fark PSU ve RGB Ram :kappa: O parayla bu sistemin PSU’sunu değiştiririm, cebimde param kalır diye düşünüyorum. Şu an 12’lere çıkmam imkansız zaten.
  7. ArdaM

Yeniden hayırlı olsun. Yarın sabah 10:30‘da ben de alıcıya kasayı teslim edip havale geçtiği gibi son kez daha iyisi var mı diye bakıp sipariş vereceğim. İnşallah stok mtok bitmez Peşin fiyatına taksit de cabası
  8. ArdaM

Fiyat farkına çok değeceğini düşünmüyorum ya oyun performansı da daha kötüyse. Aynı sistemin 12100f versiyonu da varmış ama ilk sistemden 1000 TL daha pahalı. Gözle görülür tek önemli fark PSU ve direkt ilk sistemi alıp gelecekte PSU’yu satıp yeni bir PSU almak çok mantıklı geldi. Bir sorun...
  9. ArdaM

https://www.gaming.gen.tr/urun/201911/dost-kayaoglu-dk4-amd-amd-ryzen-5-5500-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Hocam bu sistem de var, parça markaları daha iyi ve fiyat aynı sayılır. 12100f mi daha iyi olur 5500 mü?
  10. ArdaM

Haklısınız. Şu an YKS’ye kadar sadece akşamları televizyona bağlayıp 1-2 saat hafif oyunlar oynuyorum. Yoğun, ağır bir kullanım yok. Yaza satar, değiştiririm güvenilir bir modelle. Teşekkür ederim
  11. ArdaM

Hayırlı olsun hocam. Şu an öyle bir lüksüm yok, 500 GB da çoğunlukla yeterli oluyor. Yaza doğru 500 GB bir SATA ile desteklerim
  12. ArdaM

Şu anki sistemimde de Gamepower bir PSU var, sorun yaratmadı. Kaliteli markalar değil, biliyorum ama şu anlık çok yoğun kullanmadığım için yaza kadar gerek yok. Sistemdeki PSU’da özellikle bir sorun yoksa sıkıntı olmaz.
  13. ArdaM

İnşallah yarın sabah bilgisayarımı alıcıya teslim edip cebimden ekleyerek 10k-11.5k arası bir sistem alacağım. Bütçede pek esneme şansım yok, aklımda Alpha-Rules sistemi var. https://www.itopya.com/alpha-rules_h19746 Bundan daha iyisi yoksa sabah sipariş edeceğim ama son kez sormak istedim...
  14. ArdaM

Şu Anki Sistemimden Alpha-ONE veya Alpha-RULES sistemine geçmek mantıklı mı?

Valla elimden çıkarayım istiyorum, garantinin son yılı, ilerde satması zor olur. Biraz eklemeyle hem upgrade yapıp hem 3 yıl garantili bir sisteme geçmiş olurum diye düşündüm. 1671737045 Tabii ki. Alırım zaten, 700 TL farkı karşılayabilirim diye düşünüyorum ama stok mtok biterse diye düşündüm.
  15. ArdaM

Anladım. Muhtemelen 6600'ü alırım ama onu alamazsam Ryzen 5 2600 ve 1660 Ti ikilisindense 12100f ve 3050 de daha iyi olmaz mı?
  16. ArdaM

Hocam linkin önizlemesinde sorun var sanırım. Sistem 12100f ve RX6600
  17. ArdaM

Arkadaşlar, Msi Ventus 1660 Ti, Ryzen 5 2600, 8x2 GB 3200Mhz Ram, Msi B450M-A Pro Max Anakart, JD512 M2 SSD'li 2 yıllık sistemime 8000 TL teklif var. Bunu satıp cebimden 2600 TL ekleyerek ALPHA-ONE sistemini veya bir 700 TL daha ekleyip ALPHA-RULES sistemini almaya değer mi? Hem güzel bir...
  18. ArdaM

Sistemimi sattığım fiyatlar nasıl?

Teşekkürler arkadaşlar, pahalı olduğunun farkındayım ama çevremdeki benzer sistem fiyatlarına bakıp daha uyguna koydum, yüksek miktarda pazarlık payı var ve satmak için 6 ay gibi bir sürem var, acelem yok. İkisini toplam 11-12k’ya satarsam memnun kalırım ve uzun vadede alıcı bulabileceğimi...
  19. ArdaM

Sistemimi sattığım fiyatlar nasıl?

Parçalar: Msi GTX 1660Ti Ventus Xs 6GB Ekran Kartı Ryzen 5 2600 İşlemci Msi B450M-A Pro Max Anakart XPG Gammix D30 2X8 GB 3200MHz Ram James Donkey JD512 512GB M2 NVMe SSD Gamepower Wraith 4 ARGB Fanlı Bilgisayar Kasası + 500W PSU 2-2.5 yıl önce aldığım sistem. Garanti var ama bitmeye yakın...
Top Bottom