Arama sonuçları: *

1. Arsek

PC TOPLAMAYI NASIL ÖĞRENİRİM ?

Arkadaşlar adam pc toplamayı öğrenmek istiyor bilgisayar mühendisi olmak istemiyor siz çok komplike düşünüyorsunuz bu kadar ayrıntıya girmeye gerek yok.
  2. Arsek

PC TOPLAMAYI NASIL ÖĞRENİRİM ?

Çok kasıyorsun dostum. O kadarda komplike bir şey değil
  3. Arsek

50Bin₺ İle 65Bin₺ Arası PC Alacağım.. Önerilerinizi Beklerim..!!!

ram 16 yetmiyor knk. rahat rahat arkada birsürü chormdan sekme açıyım kapatmak uğraşmıyım veya arka planda çalısan uygulamaları kapatmak zorunda kalmıyım diyorsan simdiden 16 16 olarak seç bence çok iyi bir yatırım olur. bende suan 16 var xpg nin tuf gaming serisi ve çok guzel rgb ye sahip...
  4. Arsek

Çözüldü✓ istanbul anadolu yakası içi bilgisayar toplayacak biri var mı

istanbulda olsa ucretsiz seve seve toplardım
  5. Arsek

Psu önerir misiniz?

ikinci el arıyorum hocam
  6. Arsek

Psu önerir misiniz?

Gıgabyte B450M S2H micro atx Gigabyte GeForce GTX 1060 Windforce ekran kartı R5 2600 için psu önerir misiniz? (600 tl ) uyguna bulursam kasa+ Psu da olabilir orda 1.5k ya çıkabilirim ne kadar ucuz olursa okadar iyi
  7. Arsek

Arkadaşlar bu sistem uyumlu mu? ?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-r5-2600-sorunsuz-1161211197/detay https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gigabyte-geforce-gtx-1060-windforce-oc-3gb-1156209096/detay...
  8. Arsek

Toplama sistem için bu parçlar nasıl ?

peki sizce 1060 iyi midir? bu fiyata başka bir şey tercih etmelimiyim ?
  9. Arsek

çok teşekkürler yardımın için
  10. Arsek

bir arkadaşım 10k bakiyesi var bu fiyata klavye mouse monitör dahil 0dan setup yapacak ekipmanlar okadarda önemli değil şimdilik 144hz yeterli olur. klavye 500-700(sıfır ) mouse 500(sıfır ) monitör 3000-3500(sıfır ) PC 2. el 6000-7000 işlemci r5 2600 1300 TL ekran kartı gtx 1060 1500 TL...
  11. Arsek

SİSTEMİ SONUNDA ALDIM TAVSİYENİZ ÜZERİNE

hocam internet cafe mi işletiyorsunuz one
  12. Arsek

İki sistem arasında kaldım hangisi iyi sizce

hocam bence intel sistem seçmeye değer gibi ya
  13. Arsek

Satmayı Düşünüyorum, Bilgisayarım Ne Kadar Eder?

benim imzadaki sistem ne kadar eder acaba ne zamandır piyasalara bakmıyorum bide işlemciyi yükseltmeyi düşünyodum i5 13400 ile , kullandığım programlar çoklu çekirdek performanıs istiyor bende gidip i3 12100 f aldım mal gibi , hazır sistem indiirimi diye aldık direk
  14. Arsek

Sonsuz para ile PC toplama

Psu ya bak bizim mahallenin trafosundan pahalı aw :blobdance: :blobdance:
  15. Arsek

Çözüldü✓ Kuzenim trendyoldan hazır sistem almıs

20k ya 3050 ti mi :blobdance::blobdance::blobdance:
  16. Arsek

Battlefield 2042 İçin 1080P sistem tavsiyesi

normal değil , normalde darbogaz yapmaması lazım belki oyun otimizasyonu ile alakalıdır çünkü bf gibi hikaye tarzı oyunlar ekran kartını fazla kullanırlar 1693428422 ya da düşündümde bi yanda r5 5600 bi yanda 4080 ti yapabilir gibi 1693428583 4070 ti ama çoğu oyunda ekran kartını ful...
  17. Arsek

hangi bilgisayarı alayım ?

kasanın aynısını kullanıyorum hayatımda bu kadar kötü kasa görmedim anakart bağlantı yerlerinin hepsinin vidaları çıktı sistem suan allaha emanet duruyor 1692197494 ben gaming gen deki sistemi kullanıyorum i3 12100f 4 çekirdek oldugu için mc de vs rahat edemiyorum ullandııgm 3d programlarında...
  18. Arsek

ÇOK ACİL UYUMLUKUK SORUNU VAR MI BAKABİLECEK BİLEN KİŞİLER

bu sistemi alma arkasların önerdiğini al çok daha iyi
  19. Arsek

İki fotoğraftaki sistemleri yorumlar mısınız?

günümüz teknolojisi çok hızlı ilerliyor 10-15 sene upgrade yapmadan bir sistemin gelecekteki performansının yeterli olması imkansız gibi bir şey olur
  20. Arsek

Linkteki sistem alınır mı?

kasanın önü kapalı değil soğutma açısından bir sorun yasamazsınız boyutuda güzel kötü yorumuda yok https://www.hepsiburada.com/deepcool-cc560-gaming-atx-siyah-kasa-pm-HBC00002ULGSP ama psu hakkında bir bilgim yok
Top Bottom