Neler Yeni

hangi bilgisayarı alayım ?

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
gaming gendeki sistemde kasa ve osu daha iyi
kasanın aynısını kullanıyorum hayatımda bu kadar kötü kasa görmedim anakart bağlantı yerlerinin hepsinin vidaları çıktı sistem suan allaha emanet duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasa olarak bakmayın hangisi oyun için iyidir
ben gaming gen deki sistemi kullanıyorum i3 12100f 4 çekirdek oldugu için mc de vs rahat edemiyorum ullandııgm 3d programlarında performansıda kötü

çoklu çekirdek performansı istersen amd li sistemi al ve bide şey teknolojisi vardı işlemci ve anakart amd olursa yazılımsal olarak amd nin bir modu vardı

G4M3RLAV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
g4m3r lav
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki teşekkürler AMD olanı alacam

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
kasanın aynısını kullanıyorum hayatımda bu kadar kötü kasa görmedim anakart bağlantı yerlerinin hepsinin vidaları çıktı sistem suan allaha emanet duruyor

ben gaming gen deki sistemi kullanıyorum i3 12100f 4 çekirdek oldugu için mc de vs rahat edemiyorum ullandııgm 3d programlarında performansıda kötü

çoklu çekirdek performansı istersen amd li sistemi al ve bide şey teknolojisi vardı işlemci ve anakart amd olursa yazılımsal olarak amd nin bir modu vardı
zaten amd tercih ederim dedim ama gencerdeki sistemin psu ve kasasından performans beklemeyin bence

G4M3RLAV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
g4m3r lav
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zaten amd tercih ederim dedim ama gencerdeki sistemin psu ve kasasından performans beklemeyin bence
hocam ilk başta iyi dediniz

hocam bende öyle düşündüm

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven

eylsbbh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
eylul unsal
fiyatı biraz aştı ama en uygun bunu buldum, arkadaşım bunu kullanıyor karne indiriminde 10kya aldı valoda max 600 fps gördü bugün

+ olarak amd ekran kartı önermem, nvidia kraldır. amd işlemcide çok sevmiyorum ama fiyatlar malum.

G4M3RLAV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
g4m3r lav
fiyatı biraz aştı ama en uygun bunu buldum, arkadaşım bunu kullanıyor karne indiriminde 10kya aldı valoda max 600 fps gördü bugün

+ olarak amd ekran kartı önermem, nvidia kraldır. amd işlemcide çok sevmiyorum ama fiyatlar malum.
neden ekran kartın amd almayayım

çokta bi bitçem yok

Top Bottom