Arama sonuçları: *

1. AshenOne

59K lık sistemim sizce nasıl

hocam dram ve gen4 olduktan sonra hızları düzgün seviyede fark yok. İncehesap şu an bende açılmıyor nedense kaldı öyle açılırsa bakcam.
  2. AshenOne

Hocam render falan yoksa boş ver o kadar para vermeye gerek yok, onun yerine işlemci anakart falan yükseltirsin.
  3. AshenOne

990 pro istemenin özel sebebi mi var hocam? Render vs?
  4. AshenOne

Hazır sistem mi istiyorsun hocam? Parça parça toplamak yerine.
  5. AshenOne

Reis eyvallah onlar varda dengeli bir sistem değil, gitmiş 990 pro koymuş frisby psu var kasada 120mm James Donkey var, anakart desen en ucuzu en giriş seviyesi.
  6. AshenOne

Pahalı alma sakın.
  7. AshenOne

Eski sistemim ne kadara satmalıyım?

yok 1k eder
  8. AshenOne

Çözüldü✓ Kasa Topladım bazı parçalar için önerilerinizi alabilir miyim?

Ne demek, hayırlı olsun güle güle kullan.
  9. AshenOne

Önemli değil, sistemin hayırlı olsun şimdiden. Arkadaşın da söylediği gibi o işlem çok kolay kafanı karıştırmasın. Hikayeli oyunlarda hiç bir fark yok. 1080p de bile pek farkı yok, sadece pubg, valorant gibi oyunlarda 1080p de fark var. Onun dışında 2k-4k fark yok. Attığın soğutucu yeterli...
  10. AshenOne

2K-4K oyun oynayacaksan farkı yok, ekran kartı besleme tarafında X3D %5 daha iyi. Diğer yandan tekli/çoklu çekirdek performansı ve gündelik kullanımda 9700x daha iyi. İkisi arasında ben de kalmıştım 9700x olanı tercih ettim bu sebepten. PSU da raijintek cratos 850w olanı alabilirsin hemen hemen...
  11. AshenOne

Bu sistem bu şekilde alınır mı ?

Tek tek toplamaya göre avantaj var ama bilemedim böyle bir işlemciye gerek var mı? Ayrıca soğutucu yetmez. Sadece oyun için alıyorsan bu paraya daha iyi seçenekler olabilir.
  12. AshenOne

Aldığım RTX5060 Ti sistem nasıl

Zaten anakart + işlemci + ekran kartı en ucuz 33000 Tl tutuyor daha ucuz olsa en fazla ne kadar ucuz olabilir. İlla ki bir yerden kısıp dandik parçaları takacak daha ucuz istiyorsa RTX 5060 Ti ile. En ucuz 5070 ile arasında zaten 5K fark var. zaten +5 +5 sürekli bir üst model ediyor.
  13. AshenOne

Kötü değil hocam tek tek toplamaya göre yine 5-6k aşağısı oluyor. Hayırlı olsun boş ver aldıktan sonra arkana bakma yeter :D
  14. AshenOne

Tamam zaten diğer parçalarda fark var ama ekran kartı bir üst model diye belirttim. O fiyatlara hazır sistem var ama senin yaptığın tabii ki daha kaliteli.
  15. AshenOne

tabii ki bazı şeyler kalite olarak daha düşük ama 5070 var fiyatlar çok yakın. https://www.incehesap.com/apex-edge-tavsiye-sistem-fiyati-76222/
  16. AshenOne

Topladigim sistem hk

Hayırlı olsun güle güle kullan. Genel olarak iyi bence ama PSU pek iyi değil, bence bütçe olursa ilk önce onu değiştir.
  17. AshenOne

Kasım beklenmeli mi?

Aynen ben en son o şekilde parça parça toplamıştım piyasaya göre ucuza gelmişti kaliteli parçalar ile.
  18. AshenOne

Kasım beklenmeli mi?

Aynen öyle hocam, şu an bence indirimden ziyade taksitle almak daha kârlı oluyor bu piyasada.
  19. AshenOne

Kasım beklenmeli mi?

Bi de aldıktan sonra arkana bakmayacaksın hocam, 500 lira düşse üzülürsün 🤣
  20. AshenOne

Kasım beklenmeli mi?

Geçen seneydi sanırım hatırlamıyorum Kasım'da doğru düzgün hiç bir şey yoktu, hatta bazı şeyler önce yükseltilip sonra indiriyor. Böyle kırk yılda bir cidden ucuza denk geldiği oluyor onun dışında burası Türkiye yani kimse ucuza mal satmaz kolay kolay. Yine de az zaman kaldığı için beklenebilir...
Geri