meselerbari
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
Kasımda ciddi fırsatlar oluyor mu yoksa olmasa da olur denilebiliyor mu?
Kasımda ciddi fırsatlar oluyor mu yoksa olmasa da olur denilebiliyor mu?
kanka büyük fırsat olmaz daha pahalı olursa bu arkadaşı bul gelen zamı isteEvet ciddi fırsatlar olur.
Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum 70k bütçem var 5070ti 7800x3d hazır sistem alicam kasımı beklemeli miyim yoksa cuma günü incehesap gaming gecesinden mi cozmeliyimKasımda ciddi fırsatlar oluyor mu yoksa olmasa da olur denilebiliyor mu?
Bende de şu an sadece boş kasa var.Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum 70k bütçem var 5070ti 7800x3d hazır sistem alicam kasımı beklemeli miyim yoksa cuma günü incehesap gaming gecesinden mi cozmeliyim
eger paran hazırsa hemen al geç üstüne kasımda indirim olmaz bindir indir çok fazla oluyor türkiyede ekim ayı fırsatları daha cazipKasımda ciddi fırsatlar oluyor mu yoksa olmasa da olur denilebiliyor mu?
Bi de aldıktan sonra arkana bakmayacaksın hocam, 500 lira düşse üzülürsüneger paran hazırsa hemen al geç üstüne kasımda indirim olmaz bindir indir çok fazla oluyor türkiyede ekim ayı fırsatları daha cazip
zaten artık 500 tl para degil yeni türkiyede dışarıya çıkma yemek kahve zart zort 1 günlük zaten 1000 tl gidiyor bu tarz pc işlerinde paran hazırsa indirim kovalayıp hızlıca almak daha mantıklı ay içindeBi de aldıktan sonra arkana bakmayacaksın hocam, 500 lira düşse üzülürsün![]()
Aynen öyle hocam, şu an bence indirimden ziyade taksitle almak daha kârlı oluyor bu piyasada.zaten artık 500 tl para degil yeni türkiyede dışarıya çıkma yemek kahve zart zort 1 günlük zaten 1000 tl gidiyor bu tarz pc işlerinde paran hazırsa indirim kovalayıp hızlıca almak daha mantıklı ay içinde
evet vade farksız taksit yada gaming gecesinden nakit indirimli dönüyor herhaldeAynen öyle hocam, şu an bence indirimden ziyade taksitle almak daha kârlı oluyor bu piyasada.
Aynen ben en son o şekilde parça parça toplamıştım piyasaya göre ucuza gelmişti kaliteli parçalar ile.evet vade farksız taksit yada gaming gecesinden nakit indirimli dönüyor herhalde