Arama sonuçları: *

1. B

Toplama PC nin son hali

Çok teşekkür ediyorum herkese vakit ayırıp yorum yaptığınız, yardımcı olduğunuz için :)
  2. B

Toplama PC nin son hali

PSU değişmem lazım tamamdır 😄 Birde anakart bu nasıl hocam ASUS TUF B450-PRO GAMING AMD B450 Socket AM4 Ryzen DDR4 4400(O.C)MHz M.2 Anakart
  3. B

Toplama PC nin son hali

Selamlar herkese arkadaşlar😄 Günlerce konusunu açtığım PC nin son hali böyle , birdaha bakmanizi istedim 😄 Yorumlarınızı bekliyorum.. Max bütçe bu kadar oldu.. --WD Blue 3,5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM --RAMPAGE SAILOR 4x120mm Rainbow Fanlı 600W 80Plus BRONZE MidT ATX GAMING KASA...
  4. B

Bu sistem alınır mı sizce

Stok fan yerine kendim soğutucu alayım o zaman işlemciye demi hocam
  5. B

Bu ısınma konusu doğrumu bilginiz varmı acaba 😄
  6. B

Ama bir sorum daha olacak size 3600 ısınma konusunda sorunları varmış ama 3600x de birazda olsa aşmışlar diye okumuştum doğrumu bu acaba , Birde sadece oyun için hocam tender yayın vs. olmayacak 1597659095 Yokmuş hocam yeni dikkat ettim... Düşüncelerim PSU sertifikalı almak, Rami 16 GB...
  7. B

Hocam aynen Rami 16 yapacağım , geri kalanı nasıl sizce Birde işlemci ryzen3600 yerine 3600X düşünüyorum 1597658649 Farkları nedir hocam
  8. B

Selamlar herkese arkadaşlar, Bu sistem hakkında düşünceleriniz nelerdir Fiyatı 8.500 TL Full oyun oynayabileceğim 7/24 oyun oynayabileceğim bir PC olması lazım da..
  9. B

Gaming PC nasıl sizce

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/MGB44DBU Beyler selamlar herkese, Monitör dahil 13.000 TL Lik bir sistem bakarmisiniz nasıl sizce
  10. B

Gaming PC 8500 TL bütçe

Peki internet sitelerine güvenilir mi PC alırken? Yanj ne bileyim bir sorun olur voltajinda cartinda curtunda tam performans vermez ne bileyim . Nasıl ugrasilacak bunla kargoyla gerimi gönderilir...
  11. B

Gaming PC 8500 TL bütçe

Sizin tavsiyeniz varmı hocam
  12. B

Gaming PC 8500 TL bütçe

Evet hocam artabilir Max 9 olabilir Intel oyun konusunda daha iyi ama i5 biraz eski kalıyor korkusu var hocam..
  13. B

Gaming PC 8500 TL bütçe

Hocam i5 kötü degilmi sizcede , onun yerine ryzen 5 3600x felan olsa daha iyi olurmu acaba
  14. B

Gaming PC 8500 TL bütçe

Monitör hariç hocam sadece kasa , ve sadece vatan bilgisayardan olması gerek : Full oyun PC olacak 7/24 oyun ☺️yardımcı olursanız çok sevinirim..
  15. B

Gaming PC 8500 TL bütçe

Herkese iyi akşamlar öncelikle :) 8000-8500 TL ye 7/24 oyun oynayabileceğim bir PC toplamak istiyorum. Vatan bilgisayardan toplamam lazım bulunduğum sehir vs. yüzünden :) Yardım edebilir misiniz nasıl bir sistem toplayabilirim ben bu konuda bilgisizim de biraz... : @Abdullah Hacıgül
  16. B

Çözüldü✓ --

Ben elazığda yaşıyorum burdan sadece vatan var , istanbul vs. ile de kargo cok uzun sürüyor hocam o yüzden farklı bir siteden toplamak istemiyorum aslında , vatandan vaktin varsa bakabilirmisin nasıl bir sistem toplayabilirim
  17. B

Çözüldü✓ --

Hocam ama neyden kısıp ekran kartını yükselteyim yapamadım arada kaldım .. ne yapsam acaba 1597512098 Vatan dan almak zorundayım da :(
  18. B

Çözüldü✓ --

Hocam yardım edermisiniz bir sistem önerebilir misiniz?
  19. B

Çözüldü✓ --

hocam doğru ama neyden kısıp ekran kartını güçlendireyim bulamadım arada kaldım yardıım :((
  20. B

Çözüldü✓ --

-----
Top Bottom