Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
Serifitika şart değil sadece senin elektrik faturana yansırAldıgın kasadaki PSU da sertifika var mı?
Serifitika şart değil sadece senin elektrik faturana yansırAldıgın kasadaki PSU da sertifika var mı?
Isınma sorununu bir soğutuc ile halledebilirsin ama bütçem var diyorsan al tabi.Ama bir sorum daha olacak size
3600 ısınma konusunda sorunları varmış ama 3600x de birazda olsa aşmışlar diye okumuştum doğrumu bu acaba ,
Birde sadece oyun için hocam tender yayın vs. olmayacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yokmuş hocam yeni dikkat ettim...
Düşüncelerim PSU sertifikalı almak,
Rami 16 GB çıkartmak
Belki işlemci 3600x yapabilirim
Oyun oynarken çok sıkıntı çıkarmıyor ama 200TL ile bu sorunu kolaylıkla aşabilirsiniz.Bu ısınma konusu doğrumu bilginiz varmı acaba
O kadar basit değil o işlerSerifitika şart değil sadece senin elektrik faturana yansır
O kadar basit değil o işler
Oyun oynarken çok sıkıntı çıkarmıyor ama 200TL ile bu sorunu kolaylıkla aşabilirsiniz.
Markaların %80 ve üstü verimlilik için kaliteli parçalar kullanması gerekmiyor mu sence? Tamam bakalım sen git everest vb markaların "sertifikasız" psularını al ilk dalgalanmadan sağ kurulabilecek mi bakalım. Tabi sertifikasız kaliteli psu larda var ama ben arkadaşa işini garantiye alması için sertifikalı almasını önerdim. En azından parçaları güvenilir.Bu kadar basit
Evet. SnowMan T6 Ultra alabilirsiniz. Hem 200TL hem de oldukça iyi soğutuyor.Stok fan yerine kendim soğutucu alayım o zaman işlemciye demi hocam
Serifitika bana göre şart değil çünkü bu serifitika firmalar için ek bir para demekMarkaların %80 ve üstü verimlilik için kaliteli parçalar kullanması gerekmiyor mu sence? Tamam bakalım sen git everest vb markaların "sertifikasız" psularını al ilk dalgalanmadan sağ kurulabilecek mi bakalım. Tabi sertifikasız kaliteli PSU larda var ama ben arkadaşa işini garantiye alması için sertifikalı almasını önerdim. En azından parçaları güvenilir.
BuSelamlar herkese arkadaşlar,
Bu sistem hakkında düşünceleriniz nelerdir
Fiyatı 8.500 TL
Full oyun oynayabileceğim 7/24 oyun oynayabileceğim bir PC olması lazım da..
O soğutucudan kaynaklı işlemciden değil.Ama bir sorum daha olacak size
3600 ısınma konusunda sorunları varmış ama 3600x de birazda olsa aşmışlar diye okumuştum doğrumu bu acaba ,
Birde sadece oyun için hocam tender yayın vs. olmayacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yokmuş hocam yeni dikkat ettim...
Düşüncelerim PSU sertifikalı almak,
Rami 16 GB çıkartmak
Belki işlemci 3600x yapabilirim
Haklısın ekstra fiyat demek ama kullanıcının içi rahat oluyor en azından ben arkadasın bütcesi yetiyor diye sertifikalı önerdim. Dediğin gibi bütcen kısıtlıysa sertifikasız da güzel markalar varSerifitika bana göre şart değil çünkü bu serifitika firmalar için ek bir para demek
Bak mesela Cooler Master 600W v3 e %82 verimliliği var ama serfitikasi yok.
Ama taş gibi PSU
Yani serifitika kullanıcı için önemlidir ama şart değildir