Arama sonuçları: *

1. B

Xbox Series S mi PC mi?

Gecmis olsun nerde oturuyodun
  2. B

Xbox Series S mi PC mi?

Series s alma , çöp.. klavye mouse destegi sinirli, kulaklik joyistikten baglamak gerekiyor, oyunda 60 fps ultra ayarda vermiyor upscalling ederek veriyor, performans olarak forza,fifa gibi oyunlarda bu fps ve goruntu kalitesi yeterli, ancak warzone oynarken çimler felan berbat görünüyor, kalite...
  3. B

Warzone 2 için sistem toplama

Bende warzone severim, 1660s vardi bir iki sene oynadim kardesim, suan ryzen5600 ile 3060ti var, bu sistemle bile oyun cok akıcı, keyif veriyor.. youtube dan 1080p de fps lere bakabilirsin.. bu ekran kartini oneririm.. diger bileşenlerde keyfine kalmis.coklu islemlerde çekirdek gücünden dolayı...
  4. B

Yılbaşından sonra bilgisayar fiyatları düşer mi ?

Bu haftadan sonra almadigin pc arkasindan bakabilirsin, fiyatlar zamlaanir
  5. B

Çözüldü✓ VOK SİSTEM ALICAM SAHİBİNDEN

Param guvende ile pc satilamaz, kargo ebatlari kurtarmiyor.. o nedenle kargo ucreti cikiyor, sistem garantörlüğünün disina cikiyor bi yerde isler 1669827013 Adana, Antepte felan vardir belki bak oralara
  6. B

yeni pc aldım sırasıyla ne yapmam gerek

Win10 pro kur, 11 daha optimize degil
  7. B

AHORA 5A-RTX3060/Ti PTA vs MANTIS-6800

Cyperpunk eskiden ataride oynadığımız ordek vurma oyunundan farki yok 😀 sabit duruyorsun ates ates
  8. B

MAX 7 BİN TL SIFIR PC

Ay sonuna kadar bekle, vatan YouTube sayfasini takip et bildirim ac bekle belki onlarda bimba patlatır..
  9. B

🚨Fiyat Performans Sistem Geliyor🚨

Abdullah bu zamana kadar en super sistemleri yapti ama artik onun super demesi bile yetmiyo😀 1668790474 Alabiliyosan egerrrrr gerisi teferruat 😀
  10. B

🚨Fiyat Performans Sistem Geliyor🚨

Cok iddiali olmadigi surece almam, su ara cok sistem yağıyor 😜
  11. B

R5 5600 mü? R7 5800x3D mi?

Mantis 6800 al o fiyata
  12. B

Hepsiburada'dan Topladığım RTX sistem sizce nasıl? Önerilerinize açığım.

Hepsiburada 8 taksit imkani var digerlerinde yok maalesef
  13. B

Hepsiburada uzerinden hazir sistem toplayan varmi?

Hepsiburada indirimlrri malumunuz 😀 ordan f/p sistem toplayan varmi? Bende 7-8 e toplamak istiyorum ama 12-13 e de mantikliysa cikabilirim😀
  14. B

🔥🔥🔥 Donanım Arşivi V6 Sistem Çıktı!(RTX SİSTEM) (8799TL) 🔥🔥🔥

abdulah reis milleti iyi keklediniz 😂 guzel is, alanlara simdiden hayırlı olsun.. ben bunu almak istesem itopya donacaktir muhtemelen, varmi nasil alabilcegimiz konusunda bilgi paylaşacak
  15. B

Donanım Arşivi RTX 2060 Geldii

8.500 1660s loading.. 😀
  16. B

🔥Vatan PC Yeni Sistem Geldi🔥

telefonla degistirebilirsin. Beni kendileri arayip sistemi kuralimmi demislerdi hataaa
  17. B

🔥Vatan PC Yeni Sistem Geldi🔥

Tekrar satista ama alsammi bilemedim ya
  18. B

INTEL I3 10100F-ASUS TUF GTX1660TI 9151 TL

9 felan hikaya olmus 12 k ho
  19. B

🔥8999TL🔥İtopya Yeni 10100f 1660Tİ Sistem 🔥

Bu rakamlarin alicisi cok oluyor, alip kullansinlar iste.. bu kampanya iyi oldu, abdullah artik buna emsal bi sistem yapmaz, yaparsa da 7 k dan yukari cikmaz 😀😀 ya oyle bi ortam varki alan da almayan da pisman oluyor.. ben 6700xt sistemleri 14.5 tan almadim, suan 9k su sisteme vermek te...
Top Bottom