Neler Yeni

Çözüldü✓ VOK SİSTEM ALICAM SAHİBİNDEN

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
muhammed ali topal
Bütçe
15000
arkadaşlar vok sistem alıcam sahibinden 15kya ama nasıl güvenicem felan bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı dolandırılmak istemiyorum nasıl bi yol izlemeliyim

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
arkadaşlar vok sistem alıcam sahibinden 15kya ama nasıl güvenicem felan bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı dolandırılmak istemiyorum nasıl bi yol izlemeliyim
param güvende ile al

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
Ya dene yada param güvende ile al tarafına gelince incele .

- Furmarkta sıcaklıklar fırlamasın hemen , fanlar da yüksek devir çalışmasın
- ekran kartının güvenlik etkiletleri üstünde duruyor olsun
- GPU-Z ile biosunun değiştirilmediğini gör
- XMP açarken veya OC çekerken PCnin kapanmadığını gör
- Bütün parçaların VOK'ta olan tüm parçalarla birebir aynı mı yoksa atıyorum adam VOK sistem alır , PSUsunu içinden çeker kendi dandik PSUsunu koyar vs . Fatura ile aynı kodlara sahip mi

Şimdilik kontrol edilebilecek şeyler bunlar gibi geliyor bana

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
param güvende ile al
Param guvende ile pc satilamaz, kargo ebatlari kurtarmiyor.. o nedenle kargo ucreti cikiyor, sistem garantörlüğünün disina cikiyor bi yerde isler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adana, Antepte felan vardir belki bak oralara

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Elden alacaksan al sakın havale vs yapma önce kargo takıp no yu atıp resim atsa bile doğru şeyi göndereceğinin garantisi yok farklı bişey koyar yollar en iyisi elden git al veya sıfır başka sistem bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
muhammed ali topal
Elden alacaksan al sakın havale vs yapma önce kargo takıp no yu atıp resim atsa bile doğru şeyi göndereceğinin garantisi yok farklı bişey koyar yollar en iyisi elden git al veya sıfır başka sistem bak
o fiyata en iyi sistem daha iyisi yok sanırım

icould

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Aykut İŞİTEMİZ
yanında nzxt tek fanlı 1000 liraya veren kişiden mi alacaksınız ondan alacaksanız ben aldım onu size satarım 16000 e
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanında nzxt tek fanlı 1000 liraya veren kişiden mi alacaksınız ondan alacaksanız ben aldım onu size satarım 16000 e
şaka yapıyorum bu arada o ilansa alınmaya değer ama ekran kartını değiştirmişti ona dikkat edin derim mining çıkması olma ihtimali var

Top Bottom