Arama sonuçları: *

1. B

Bu sistem ne kadara gider sizce

hocam özelden size yazdım kontrol edermisiniz
  2. B

sistem nasıl , kötüyse bana 25 k lık sistem dizmeme yardımcı olabirmisiniz

hocam adama diyorumki bak yaptığı özelleştirmler iyi olabilir ama ekran kartı çöp işlemci çöp adam hala aynı konuşuyor
  3. B

Hazırsanız sipariş veriyorum

bunun ssd değişmesi lazım değerleri çok düşük hocam 1718272372 hocam ssdye bir bakın derim
  4. B

ya sen nasıl birisisin ilk önce benim attığım sistemlere laf atıyorsun ondan sonra benim yaptığım tavsiyeyi adama yapıyorsun 1718268999 hocam sizin kullandığınız sistem nedir acaba 1718269212 birde atacağım sistem neden aynı özelliklerde olması gerekiyor hocam siz ne yaşıyorsunuz adam bir...
  5. B

neyi var hocam attığımız sistemin birde adamın özelleştirdiği sistem iyi olabilir ama o paraya gidipde rx6600 alınmaz hocam ben attığım sistemin içine sadece kule tipi soğutucu alıcak daha sonradanda ssd değiştirecek bal gibi sistem anakart? 32 ram? 1tb ssd? hartdisk? yamışsınız ama bu nedemek...
  6. B

https://www.gaming.gen.tr/urun/359785/sunrise-7500f-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4060-1-click-oc-2x-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ buyrun hocam ben bu sistemi kullanıyorum sadece ssd yi 1tb yaptım birde kule tipi soğutucu koydum 1718268388...
  7. B

25k ya 7500f li rtx4060 lı sistemler var diye biliyorum
  8. B

Çözüldü✓ RYZEN 5 5600X TOPLAMA ÖNERİ

teşekkür ederim hocam ama aradan 1 yıl dan az süre geçti ben başka pc aldım :D
  9. B

Çözüldü✓ AM4'den AM5'Geçiş Toplama öneri

7600X de alma bence çünkü senin şuanda kullandığın işlemcide 3d teknolojisi var 7600x den felan kat kat iyi bir işlemci virde şöyle düşün şuanda 32gb ram kullanıyorsun ve 16 gb düşeceksin birde tek slot olucak ozaman vay haline düşük fps alırsan pişman olursun
  10. B

Çözüldü✓ AM4'den AM5'Geçiş Toplama öneri

5800x3D işlemciden 7600 serisine geçilmez elindeki parayı değerlendirme istiyorsan ekran kartını yenile ve
  11. B

Gaming gen TR güvenilir midir?

güvenilirdir hocam zaten aldığınız ürünlerin hepsi garantili ve bazıları ise birebiri ile değişim yapmakta
  12. B

Radeon RX6600 ETS2 oyunu için yeterli mi?

hertürlü yeterlidir hocam fazlasıda var alacağınız sistem tam olarak nedir belki o fiyatlara daha iyisini bulursunuz
  13. B

ryzen 5 5600 sistem toplanırmı ikinci el

evet oynatır benim arkadaşım amd xeon işlemci ve rx580 ile gta 5 de full ayarlarda ve forza horızon 4 de full ayarlarda oynuyor ama ram 16 gb
  14. B

Fikir lazım sistemi parça parça satıyorum

senin sistem ne kadar yapıyor hocam
  15. B

Fikir lazım sistemi parça parça satıyorum

bence bana kalırsa hiç uğraşmadan hepsini satıp direk ddr5 hazır sistem alırdım
  16. B

Bu sistem 90k alınır mı?

bu kadar bütçede 2.el mantıksız olurdu
  17. B

Yardım edebilir misiniz?

SUNRISE-7500F sistemi bende var 1.5 ay oldu alalı bir sıkıntı yaşamadan kullanıyorum ama tabikide hertürlü sıvı soğutma veya kule tipi fan gerekiyor birde ram i 32 yaparsan bal gibi olur 1708421066 hayır yeterli olmuyor 1708421133 Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB TL-C12C-S 120mm...
  18. B

ddr5 sistem için işlemci önerme

hocam bir şey soracağım ben gaming gentr den hazır sistem aldım benim işlemcide mpk diyordu bende extra olarak kule tipi aldım ama kasa gelince içinden amd stok fan takılı geldi
  19. B

AM5 e geçme vakti geldi mi?

hocam bence kendi sisteminizi satıp hazır sistem almak daha mantıklı
Top Bottom