BURAKARMAĞAN
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 222
- İsim
- burak armağan
ya sen nasıl birisisin ilk önce benim attığım sistemlere laf atıyorsun ondan sonra benim yaptığım tavsiyeyi adama yapıyorsunkral bütçen 27k ise 27 klık parçalar al mesela ilk adımda 16 gb tek slot ram alabilirsin ilerleyen dönemde alır artırırsın rx6600 8gb yerine 4060 8 gb ı seçebilirsin ilerde başın ağrımaz işlemci olarak kesinlikle 5600ün altına düşmemelisin 5600 gayet güzel bi işlemci bu fiyatlarda eğer ddr5 e geçmek istersen yani ryzen 7500f e geçmek istersen bu yaptığın özelleştirmeleri yapamzsın anakart giriş seviye olur ramler 16 olur ssd 500gb ve yavaş olur hartdiskte 1k civarı etkiliyor yani özelleştirmesiz daha yeni daha yüksek sistem mi yoksa kaliteli parçalarla ddr4 sistem mi o senin seçimin
Mesaj otomatik birleştirildi:
25 k ya 5600 lü alabilir ekran kartı konusunda bende katılıyorum ama attığın sistem daha karlı bir sistem değil arada sadece özelleştirmelerin fiyat farkı var onu alacağına bunu al demen için aynı özelliklerde olması gerekir
hocam sizin kullandığınız sistem nedir acabakral bütçen 27k ise 27 klık parçalar al mesela ilk adımda 16 gb tek slot ram alabilirsin ilerleyen dönemde alır artırırsın rx6600 8gb yerine 4060 8 gb ı seçebilirsin ilerde başın ağrımaz işlemci olarak kesinlikle 5600ün altına düşmemelisin 5600 gayet güzel bi işlemci bu fiyatlarda eğer ddr5 e geçmek istersen yani ryzen 7500f e geçmek istersen bu yaptığın özelleştirmeleri yapamzsın anakart giriş seviye olur ramler 16 olur ssd 500gb ve yavaş olur hartdiskte 1k civarı etkiliyor yani özelleştirmesiz daha yeni daha yüksek sistem mi yoksa kaliteli parçalarla ddr4 sistem mi o senin seçimin
25 k ya 5600 lü alabilir ekran kartı konusunda bende katılıyorum ama attığın sistem daha karlı bir sistem değil arada sadece özelleştirmelerin fiyat farkı var onu alacağına bunu al demen için aynı özelliklerde olması gerekir
birde atacağım sistem neden aynı özelliklerde olması gerekiyor hocam siz ne yaşıyorsunuz adam bir bütçe belirlemiş orda demiş benim seçtiğim sistem kötü ise öneride bulunuz diye sende çıkmışsın diyorsunki attığınız sistem onu alacağına bunu al demek için aynı özelliklerde olması gerekiyor 5600 lü sistem atmamın sebebi adam belki ddr4 sistem kullanmak istiyordur ondan dolayı attım 2. ise ddr5 giriş seviyesinin bir tık üst seviyesi sistemkral bütçen 27k ise 27 klık parçalar al mesela ilk adımda 16 gb tek slot ram alabilirsin ilerleyen dönemde alır artırırsın rx6600 8gb yerine 4060 8 gb ı seçebilirsin ilerde başın ağrımaz işlemci olarak kesinlikle 5600ün altına düşmemelisin 5600 gayet güzel bi işlemci bu fiyatlarda eğer ddr5 e geçmek istersen yani ryzen 7500f e geçmek istersen bu yaptığın özelleştirmeleri yapamzsın anakart giriş seviye olur ramler 16 olur ssd 500gb ve yavaş olur hartdiskte 1k civarı etkiliyor yani özelleştirmesiz daha yeni daha yüksek sistem mi yoksa kaliteli parçalarla ddr4 sistem mi o senin seçimin