Arama sonuçları: *

1. Banxtre

Ne zaman yayınlanacak 6k'lık sistem ?

Dünki sistemden bahsediyorsan o yayınlandı ,sistem için özel konu da açıldı ama sen şartları karşılamadığın için alamayacaksın.
  2. Banxtre

Anakart ekran kartı uyumu

Uyumlu
  3. Banxtre

Çözüldü✓ Babam Vatandan PC Almış, Bakar Mısınız?

2 tane çalışanı 1'er aylık kiralamıyorsanız yaklaşık 8k içerdesiniz bilginiz olsun. Sistem 4k etmez öyle diyeyim.
  4. Banxtre

5000 TL Apu sistem önerisi

Mümkün değil
  5. Banxtre

APU sistem almak mantiklimi

Bütçene göre değişir sorunun cevabı ,evet ekran kartı takabiliyorsun . Yeterli verimi de yeterli bir işlemcin varsa alırsın .
  6. Banxtre

Rtx 3050 Lol'de 110Fps Veriyor?

4300GE ile 2200G veya R5 1600AF+RX 460 kombosu ile bile ben hayatımda 70 fps görmedim LoL'de. Hatta 4300GE ile 400 FPS rekorum var Orta ayarlarda. Ultrada mı 70 Fps ?
  7. Banxtre

550 TL'ye PC Kasa Önerisi

Hayır etmez.
  8. Banxtre

Beyaz Sistem toplamak, intel-amd ve bileşen önerisi

Bak işte o zaman işler değişir :D İçinden LL fan mı çıkıyordu ?Ben sp çıkıyor sanıyordum ,ha bi de piyasada zaten yokmuş 4000 serisi . Bir de içinden Commander pro çıkmış daha ne olsun :D Sıvı soğutmanın da içinden çıkmıştır kontrolcü ,toplamda 3 kontrolcünüz var sanırım ve bu baya iyi. Güzel...
  9. Banxtre

Yanlış anlama beni lütfen ama 465X bence kötü bi kasa ,imkanın varsa 4000X veya 4000D Airfow geçsen öyle bi rahatlarsın ki . Zamanında 650 TL filandı ben toplarken 465x'ler bütçe sıkıntı olmasına rağmen gidip 4000x aldım iyi ki de öyle yapmışım. Gerçi sistemi dağıttım artık sıkılınca ama 4000x...
  10. Banxtre

Yol yakınken dönmeni öneririm :D Cüzdan kemiriyor cüzdan ,o RAM'leri beğenmeyip Corsair olanla değiştiriceksin kasayı 5000x alıcaksın anakart B550-A ROG yapmak zorunda kalıcan ,Soğutma Corsair her şey Corsair olucak GPU'yu da mecbur ROG beyaz almaya çalışıcaksın vs Gerçekten önermiyorum...
  11. Banxtre

Abdullah hacıgül abimiz takipçilerini üzdü

Adamın suçu APU sistem yapıp takipçilerine uygun fiyata sunması mı ? Bunun için mi üzüyor takipçilerini ? Adam bazen rage atıyor ya haksız değil
  12. Banxtre

İ5 11400f anakart tavsiye

Bitti o indirim.
  13. Banxtre

2. El bu sistem kaça alınır

Anakart 275 İşlemci 2300 Ekran Kartı 6500 (8 GB ise) Kasa-PSU 650 RAM'ler 800 SSD de 200-250 arasına gider.
  14. Banxtre

TRENDYOL BİLGİSAYAR ÖNERİSİ ALMA

Uzun uzun anlatmaya gerek yok sistem vasat altı .Bütçenizi yazıp yeni konu açın ,arkadaşlar öneri yapar .
  15. Banxtre

İtopya Karne indirimleri

TTnet'ten beter yine İtopya :D
  16. Banxtre

İtopya Karne indirimleri

Sayaç bozuldu indirimler açılmadı
  17. Banxtre

21.422TL'ye bu sistem alınır mı

Yalnız B550'lerin hepsi B450'den iyi diye bir kural yok. Öyle B450'ler var ki B550'lerin çoğundan iyi .
Top Bottom