Neler Yeni

Abdullah hacıgül abimiz takipçilerini üzdü

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mervan Tokay
Abdullah Abi 6 tane çeyrek sattım birde gidip babamdan 5 bin tl borç para aldım bilgisayar ve monitör almak için i3 12100 işlemci birde rtx 3060 sistem yaparsın diye ama apu sistem topladın babama dedim babam sinir hastası adam kendi paramı harcatmıyor kafasında sıkıntı var biraz söylediğimde çıldırdı hani alacaktın vs.diye saydırdı bana abi lütfen 4 yıllık koyu takipçinim 19 yaşındayım okuyorum inşaatta çalıştığım parayla altın aldım onları sattım ve pc alacam sonunda bir kıyak çek itopyayı sinerji bilgisayarı bir zorla abi be lütfen yoksa babam çok sıkıntı çıkaracak bize 11k yada 11.5k da olsa alırım sistemi lütfen en kısa zamanda şu kardeşine yardımcı ol

Eğer görüşmek istersen abi
Mail : [email protected]

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,336
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sana kim i3-12100 ile RTX 3060 sistem toplanacağını söyledi de böyle garip suçlamalar yapabiliyorsun?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Adamın suçu APU sistem yapıp takipçilerine uygun fiyata sunması mı ?
Bunun için mi üzüyor takipçilerini ?

Adam bazen rage atıyor ya haksız değil

donsuz kral

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Abdullah abim senin istedigin sistemi cikarmadi diye neden bu kadar suclama yapiyorsun dostum?
Konuyu okuyan da sanki soz verip yapmamis sanacak...

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Ulan diyorum ki bazen bu adam çok sert çıkışıyor da yani hakediyorsunuz bana da 5kya 3050li sistem çıkar abi. 11.5kya 3060 sistem demişsin ya

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
herkesi ayni anda mutlu edemeyiz ama cikan sistemlerin stoklari fazla olsa herkes faydalansa keşke bazen adet olarak indirim görüyorum güldürüyor.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,277
İsim
Oğuz Oğuz
Abdullah Abi 6 tane çeyrek sattım birde gidip babamdan 5 bin TL borç para aldım bilgisayar ve monitör almak için i3 12100 işlemci birde rtx 3060 sistem yaparsın diye ama apu sistem topladın babama dedim babam sinir hastası adam kendi paramı harcatmıyor kafasında sıkıntı var biraz söylediğimde çıldırdı hani alacaktın vs.diye saydırdı bana abi lütfen 4 yıllık koyu takipçinim 19 yaşındayım okuyorum inşaatta çalıştığım parayla altın aldım onları sattım ve pc alacam sonunda bir kıyak çek itopyayı sinerji bilgisayarı bir zorla abi be lütfen yoksa babam çok sıkıntı çıkaracak bize 11k yada 11.5k da olsa alırım sistemi lütfen en kısa zamanda şu kardeşine yardımcı ol

Instagram : mrvn_tky
Daha önceki sistemleri keşke inceleseydin bilirdin öyle bir sistem gelmeyeceğini.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Abdullah Abi 6 tane çeyrek sattım birde gidip babamdan 5 bin TL borç para aldım bilgisayar ve monitör almak için i3 12100 işlemci birde rtx 3060 sistem yaparsın diye ama apu sistem topladın babama dedim babam sinir hastası adam kendi paramı harcatmıyor kafasında sıkıntı var biraz söylediğimde çıldırdı hani alacaktın vs.diye saydırdı bana abi lütfen 4 yıllık koyu takipçinim 19 yaşındayım okuyorum inşaatta çalıştığım parayla altın aldım onları sattım ve pc alacam sonunda bir kıyak çek itopyayı sinerji bilgisayarı bir zorla abi be lütfen yoksa babam çok sıkıntı çıkaracak bize 11k yada 11.5k da olsa alırım sistemi lütfen en kısa zamanda şu kardeşine yardımcı ol

Yakında başka bir güzel F/P sistem geleceğini söyledi. belki onu kovalarsın. Hem kimse 3060 sistem gelecek diye garanti vermedi ki.

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S

Birincisi adam zaten ortalama ne gibi bir şey çıkacağını söylemiş yani 3060 olmayacağı belliymiş ikincisi 3060lı bilgisayarı 11-11.5k ya nereye alıyorsun acaba?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom