Neler Yeni

Abdullah hacıgül abimiz takipçilerini üzdü

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mervan Tokay
Sana kim i3-12100 ile RTX 3060 sistem toplanacağını söyledi de böyle garip suçlamalar yapabiliyorsun?
Suçlamalar yapmıyorum kardeşim yapsa yapsa abdullah abi yapar dedik ve forumlarda parası olmayan insanlar altınları satacak alacak diye paylaşım yaptık insanlar altınları nı satsın mı satmasın mı diye muhabbet döndü ve dönüş alamadık ya o yüzden diyoruz yoksa şu anki topladığı pc ye laf edemem kendi şahsınada laf edemem vaktinde çok pc topladı ama babam aldırmadı yani auçlu bir bakıma benim ginede hani şuan para toplamışken yardımcı olup böyle bir pc yapar diye düşündüm umduğumu bulamadım ya o beni üzdü

Jokester

80+ Bronze
aga bende dün adama rage attım apu diye ama bu ne yahu hadi herşeyi geçtim o işlemciyle o gpunun ne işi var

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
arkadaş genç üstüne gitmeyin.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
Çok eski değilim yeniyim. @Abdullah Hacıgül 'ün yorumlarını okuyorum.Adamın artık takipçilerin saçma isyanlarına sinirlenmesi tepki göstermesi o kadar normal ki.Allah sabır versin ne diyim.Açılan konuya bak etiketlendiği konuya bak üzücü.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
misfit
Adam zaten ucuz bir sistem geleceğini söyledi, boş konu.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Açıkçası biraz tuhaf bir sistem oldu bu. Gigabayte b450m s2h olsaydı anakart bence daha iyi olurdu. Tamam Asus fanboyuyum ama gigabayte olsaydı bir tık iyi olurdu.

Ayrıca işlemci olarak keşke apu olmayan versiyonlarda seçenekler arasına katılıp ekran kartı ile birlikte almak isteyenlerin yüzü gülerdi.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Abdullah Abi 6 tane çeyrek sattım birde gidip babamdan 5 bin TL borç para aldım bilgisayar ve monitör almak için i3 12100 işlemci birde rtx 3060 sistem yaparsın diye ama apu sistem topladın babama dedim babam sinir hastası adam kendi paramı harcatmıyor kafasında sıkıntı var biraz söylediğimde çıldırdı hani alacaktın vs.diye saydırdı bana abi lütfen 4 yıllık koyu takipçinim 19 yaşındayım okuyorum inşaatta çalıştığım parayla altın aldım onları sattım ve pc alacam sonunda bir kıyak çek itopyayı sinerji bilgisayarı bir zorla abi be lütfen yoksa babam çok sıkıntı çıkaracak bize 11k yada 11.5k da olsa alırım sistemi lütfen en kısa zamanda şu kardeşine yardımcı ol

Eğer görüşmek istersen abi
Instagram : mrvn_tky
Mail : [email protected]
Neden bir bilgisyar için borç alıyorsun? Boşa kürek çekmiş oldun, baban sorunca ne dedin ki bu olay hakkinda?
Ben yıllardır para biriktirerek sistemini aldım.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,261
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Suçlamalar yapmıyorum kardeşim yapsa yapsa abdullah abi yapar dedik ve forumlarda parası olmayan insanlar altınları satacak alacak diye paylaşım yaptık insanlar altınları nı satsın mı satmasın mı diye muhabbet döndü ve dönüş alamadık ya o yüzden diyoruz yoksa şu anki topladığı pc ye laf edemem kendi şahsınada laf edemem vaktinde çok pc topladı ama babam aldırmadı yani auçlu bir bakıma benim ginede hani şuan para toplamışken yardımcı olup böyle bir pc yapar diye düşündüm umduğumu bulamadım ya o beni üzdü
Senin ne dediğine göre mi belirleniyor dostum sistemler, piyasa? Sen öyle düşünüyorsun diye öyle mi sistem çıkması gerekiyor?

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Adam zaten sık sık sistem çıkarıyor. Üst seviye çıkarsa vay efendim param yok çok pahalı. Düşük çıkardı vay efendim çok düşük. Ya bu adam daha ne yapsın size?
Ne kadar sabırlı bir insansın @Abdullah Hacıgül sen öyle. Her yaptığına bir kulp buluyor bu insanlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mervan Tokay
Neden bir bilgisyar için borç alıyorsun? Boşa kürek çekmiş oldun, baban sorunca ne dedin ki?
Ben yıllardır para biriktirerek sistemini aldım.
Haklısın kardeşim de 1 defa alıyorum uzun süreli gitsin kafam rahat olsun diyorum o yüzden borç aldım aldım

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Aslında yanlış hatırlamıyorsam bir yerde 5k demişti. Ama yalan olmasın şimdi.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Abdullah Abi 6 tane çeyrek sattım birde gidip babamdan 5 bin TL borç para aldım bilgisayar ve monitör almak için i3 12100 işlemci birde rtx 3060 sistem yaparsın diye ama apu sistem topladın babama dedim babam sinir hastası adam kendi paramı harcatmıyor kafasında sıkıntı var biraz söylediğimde çıldırdı hani alacaktın vs.diye saydırdı bana abi lütfen 4 yıllık koyu takipçinim 19 yaşındayım okuyorum inşaatta çalıştığım parayla altın aldım onları sattım ve pc alacam sonunda bir kıyak çek itopyayı sinerji bilgisayarı bir zorla abi be lütfen yoksa babam çok sıkıntı çıkaracak bize 11k yada 11.5k da olsa alırım sistemi lütfen en kısa zamanda şu kardeşine yardımcı ol

Eğer görüşmek istersen abi
Mail : [email protected]
19 yaşında isen kendi tercihlerini istediğin şekilde yapabilirsin, abdullah abi sistem düşük seviye çıkacak dedi zaten, 12 13 k bile olsa zordur 3060 bulmak.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,640
Üyeler
163,859
Son üye
bunstep
Top Bottom