G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
Özür mailini kapına bıraktık da yoktun knk.
Suçlamalar yapmıyorum kardeşim yapsa yapsa abdullah abi yapar dedik ve forumlarda parası olmayan insanlar altınları satacak alacak diye paylaşım yaptık insanlar altınları nı satsın mı satmasın mı diye muhabbet döndü ve dönüş alamadık ya o yüzden diyoruz yoksa şu anki topladığı pc ye laf edemem kendi şahsınada laf edemem vaktinde çok pc topladı ama babam aldırmadı yani auçlu bir bakıma benim ginede hani şuan para toplamışken yardımcı olup böyle bir pc yapar diye düşündüm umduğumu bulamadım ya o beni üzdüSana kim i3-12100 ile RTX 3060 sistem toplanacağını söyledi de böyle garip suçlamalar yapabiliyorsun?
Neden bir bilgisyar için borç alıyorsun? Boşa kürek çekmiş oldun, baban sorunca ne dedin ki bu olay hakkinda?Abdullah Abi 6 tane çeyrek sattım birde gidip babamdan 5 bin TL borç para aldım bilgisayar ve monitör almak için i3 12100 işlemci birde rtx 3060 sistem yaparsın diye ama apu sistem topladın babama dedim babam sinir hastası adam kendi paramı harcatmıyor kafasında sıkıntı var biraz söylediğimde çıldırdı hani alacaktın vs.diye saydırdı bana abi lütfen 4 yıllık koyu takipçinim 19 yaşındayım okuyorum inşaatta çalıştığım parayla altın aldım onları sattım ve pc alacam sonunda bir kıyak çek itopyayı sinerji bilgisayarı bir zorla abi be lütfen yoksa babam çok sıkıntı çıkaracak bize 11k yada 11.5k da olsa alırım sistemi lütfen en kısa zamanda şu kardeşine yardımcı ol
Eğer görüşmek istersen abi
Instagram : mrvn_tky
Mail : [email protected]
Senin ne dediğine göre mi belirleniyor dostum sistemler, piyasa? Sen öyle düşünüyorsun diye öyle mi sistem çıkması gerekiyor?Suçlamalar yapmıyorum kardeşim yapsa yapsa abdullah abi yapar dedik ve forumlarda parası olmayan insanlar altınları satacak alacak diye paylaşım yaptık insanlar altınları nı satsın mı satmasın mı diye muhabbet döndü ve dönüş alamadık ya o yüzden diyoruz yoksa şu anki topladığı pc ye laf edemem kendi şahsınada laf edemem vaktinde çok pc topladı ama babam aldırmadı yani auçlu bir bakıma benim ginede hani şuan para toplamışken yardımcı olup böyle bir pc yapar diye düşündüm umduğumu bulamadım ya o beni üzdü
Haklısın kardeşim de 1 defa alıyorum uzun süreli gitsin kafam rahat olsun diyorum o yüzden borç aldım aldımNeden bir bilgisyar için borç alıyorsun? Boşa kürek çekmiş oldun, baban sorunca ne dedin ki?
Ben yıllardır para biriktirerek sistemini aldım.
19 yaşında isen kendi tercihlerini istediğin şekilde yapabilirsin, abdullah abi sistem düşük seviye çıkacak dedi zaten, 12 13 k bile olsa zordur 3060 bulmak.Abdullah Abi 6 tane çeyrek sattım birde gidip babamdan 5 bin TL borç para aldım bilgisayar ve monitör almak için i3 12100 işlemci birde rtx 3060 sistem yaparsın diye ama apu sistem topladın babama dedim babam sinir hastası adam kendi paramı harcatmıyor kafasında sıkıntı var biraz söylediğimde çıldırdı hani alacaktın vs.diye saydırdı bana abi lütfen 4 yıllık koyu takipçinim 19 yaşındayım okuyorum inşaatta çalıştığım parayla altın aldım onları sattım ve pc alacam sonunda bir kıyak çek itopyayı sinerji bilgisayarı bir zorla abi be lütfen yoksa babam çok sıkıntı çıkaracak bize 11k yada 11.5k da olsa alırım sistemi lütfen en kısa zamanda şu kardeşine yardımcı ol
Eğer görüşmek istersen abi
Mail : [email protected]