Neler Yeni

Abdullah hacıgül abimiz takipçilerini üzdü

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam elinizdeki paraylada bir sistem alabilirsiniz illa 3060 almanıza gerek yok.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Zaten v4.5 geleceği belliydi ve v yazanlar düşük fiyat bandında çıkıyor

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Abdullah Abi 6 tane çeyrek sattım birde gidip babamdan 5 bin TL borç para aldım bilgisayar ve monitör almak için i3 12100 işlemci birde rtx 3060 sistem yaparsın diye ama apu sistem topladın babama dedim babam sinir hastası adam kendi paramı harcatmıyor kafasında sıkıntı var biraz söylediğimde çıldırdı hani alacaktın vs.diye saydırdı bana abi lütfen 4 yıllık koyu takipçinim 19 yaşındayım okuyorum inşaatta çalıştığım parayla altın aldım onları sattım ve pc alacam sonunda bir kıyak çek itopyayı sinerji bilgisayarı bir zorla abi be lütfen yoksa babam çok sıkıntı çıkaracak bize 11k yada 11.5k da olsa alırım sistemi lütfen en kısa zamanda şu kardeşine yardımcı ol

Eğer görüşmek istersen abi
Mail : [email protected]
O sistemi alip rx 6600 alsaydin?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,261
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
tertemiz kafalar var forumda valla

qwert7610

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Guan Tanamo
😀 o fiyata 3060 li sistem biraz zor gibi bi ihtimal 2060

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,795
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Haklısında kardeşim babam sinir hastası ve aşırı derecede cimri bir adam kendi paramı harcatmıyor bana düşün 19 yaşındayım inşaatta çalıştım para biriktirdim ama paramı harcayamıyorum babamdır diye karşıda çıkamıyorum ne yapiyim şimdi sen düşün
Haklısın.
En iyisi yeni sistemi bekle derim.
Bence yeni sistem dediğin fiyat bandında çıkacak.(Tahmin)
Ayrıca asıl sorun SİSTEMİ ilk dakikada alabilmen gerek,taktikleri biliyorsan internetin de aşırı kötü değilse stoklara yetisirsin .

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
tamam arkadaş burada boş yapmış da artık bazı şeylerin de söylenmesi gerekiyor. İnsanlarda para yok farkında mısınız bilmiyorum veya çoğu kişi altında dolarda. Artık belli bir fiyat aralığı verilmeli 8.000-8999 gibi vs, stok bilgisi erken verilmeli veya mağazada stok olacak mı erken söylenmeli ben 50 stok için aksiyona girmem mesela. 10k para için insanlar oradan buradan borç alıyor altın dolar bozduruyor.

Apu olması nedeniyle benim zararım 200 TL mesela. hadi bana koymaz bu çekirdek parası ama koyacak insanlar var. Biz böyle söyleyince de sonra seni ilgilendirmez oluyor.
Stok bilgisi verildi ztn🤨

no-name

80+ Silver
Ya ben sistemi almıcaktım öylesine takip ediyordum yazılanları felan, zaten birisi sistemi bulmuştu ekran görüntüsünü de atmıştı itopya dan eğer takip etseydin biraz daha önceden haberin olabilirdi gün içerisinde.
Herkesin illa istediği değişik özelliklerde sistem vardır adam zaten düşük bütçe dedi kaç kere.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,358
Üyeler
163,820
Son üye
kizildag01
Top Bottom