The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Kaliteli troll değil. Bir daha ki sefere daha iyisini yap
Arkadaş haklı. Abdullah abi kendisi videoda dedi RTX 3060-RTX 3060 Tİ besleyebilecek bir işlemci diye.Bu sistemi alıp üstüne ekran kartı almak gelmedi mi? aklınıza gelip burada sistem dileniyorsunuz.
Siteye önceden kayıt olmak. Kart bilgilerini hızlıca girmek için satın alırken bir kenarda dursun.Ho
Taktikler ne?
Reis mekana giriş yapmış.İki de çay söyliyim mi?
İstediğin fiyata sistem mümkün değil. Ve beklentinin düşük tutulması ile ilgili bilgi verildi. Yani bu kadar bekleyene kadar 4.000 TL daha bulup farklı hazır sistemleri alabilirsiniz.Abdullah Abi 6 tane çeyrek sattım birde gidip babamdan 5 bin TL borç para aldım bilgisayar ve monitör almak için i3 12100 işlemci birde rtx 3060 sistem yaparsın diye ama apu sistem topladın babama dedim babam sinir hastası adam kendi paramı harcatmıyor kafasında sıkıntı var biraz söylediğimde çıldırdı hani alacaktın vs.diye saydırdı bana abi lütfen 4 yıllık koyu takipçinim 19 yaşındayım okuyorum inşaatta çalıştığım parayla altın aldım onları sattım ve pc alacam sonunda bir kıyak çek itopyayı sinerji bilgisayarı bir zorla abi be lütfen yoksa babam çok sıkıntı çıkaracak bize 11k yada 11.5k da olsa alırım sistemi lütfen en kısa zamanda şu kardeşine yardımcı ol
Eğer görüşmek istersen abi
Mail : [email protected]
Abdullah abi ayıp ettin neden çay kahve olsun abiiİki de çay söyliyim mi?