wake up to reality
80+ Silver
Ben oralet istiyorum. (abdullah abi bizi üzdü (!) oralet yerine çay verdi)İki de çay söyliyim mi?
Ben oralet istiyorum. (abdullah abi bizi üzdü (!) oralet yerine çay verdi)İki de çay söyliyim mi?
Ohoo o kadar kaş göz yaptı adam anladım ben. Kesin 1000tl fiyata rtx 3090 çıkarıcak bunu benden duymadınız (!)sar abime rtx 3060 fdguhduhfguhdfguhdufg
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abdullah abi ayıp ettin neden çay kahve olsun abii
Tmm kardeşim haklısınYa bı git bizene senin sinir hastası babandan senin inşaatta çalışmandan yürü git dilencilik yapma acitasyoncu
3 tl fark vererek 3080 alabiliyormuyuz peki?sadece 1.5 TL fark ile 3060 ti ister misiniz ?
Haklısınızda bu parayı biriktirene kadar zaten akla karayı seçtim +4 yapmam imkansız gibi bir şeyİstediğin fiyata sistem mümkün değil. Ve beklentinin düşük tutulması ile ilgili bilgi verildi. Yani bu kadar bekleyene kadar 4.000 TL daha bulup farklı hazır sistemleri alabilirsiniz.
Adamın suçu yok sadece diğer yapacağı sistemi biraz daha iyi yapması için nasıl bir sistem istediğimi dile getirdim sadece tabii ki bana göre hareket edemez adam ama orta , üst segment arası bir sistem yapmasını rica etmek için böyle yazdımAbdullah abiyi kınıyorum, bir türlü insanları memnun edemiyor ya ne kadar zor olabilir bir insanı memnun etmek?
Siz rica etmediniz yalnız, neredeyse adamı vatan haini ilan edecektiniz.Haklısınızda bu parayı biriktirene kadar zaten akla karayı seçtim +4 yapmam imkansız gibi bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adamın suçu yok sadece diğer yapacağı sistemi biraz daha iyi yapması için nasıl bir sistem istediğimi dile getirdim sadece tabii ki bana göre hareket edemez adam ama orta , üst segment arası bir sistem yapmasını rica etmek için böyle yazdım
Hocam ilk başlarda sanki Abdullah abi sistem hakkında bilgi vermemişçesine onu suçlamışsınız.rica etmek için böyle yazdım