Abdullah hacıgül abimiz takipçilerini üzdü

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu hayat Abdullah'a zor. Sistem çıkarsa suç, sistemi çıkarınca herkesin keyfine uymuyor.

Yoo ben üzülmedim

Ülkenin IQ seviyesinde ciddi düşüş var, adamın açtığı posta inanamıyorum, yaptığı hareket zaten inanılmaz ötesi.

sar abime rtx 3060 fdguhduhfguhdfguhdufg
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abdullah abi ayıp ettin neden çay kahve olsun abii :D
Ohoo o kadar kaş göz yaptı adam anladım ben. Kesin 1000tl fiyata rtx 3090 çıkarıcak bunu benden duymadınız (!)

İstediğin fiyata sistem mümkün değil. Ve beklentinin düşük tutulması ile ilgili bilgi verildi. Yani bu kadar bekleyene kadar 4.000 TL daha bulup farklı hazır sistemleri alabilirsiniz.
Haklısınızda bu parayı biriktirene kadar zaten akla karayı seçtim +4 yapmam imkansız gibi bir şey

Abdullah abiyi kınıyorum, bir türlü insanları memnun edemiyor ya ne kadar zor olabilir bir insanı memnun etmek?
Adamın suçu yok sadece diğer yapacağı sistemi biraz daha iyi yapması için nasıl bir sistem istediğimi dile getirdim sadece tabii ki bana göre hareket edemez adam ama orta , üst segment arası bir sistem yapmasını rica etmek için böyle yazdım

Haklısınızda bu parayı biriktirene kadar zaten akla karayı seçtim +4 yapmam imkansız gibi bir şey

Adamın suçu yok sadece diğer yapacağı sistemi biraz daha iyi yapması için nasıl bir sistem istediğimi dile getirdim sadece tabii ki bana göre hareket edemez adam ama orta , üst segment arası bir sistem yapmasını rica etmek için böyle yazdım
Siz rica etmediniz yalnız, neredeyse adamı vatan haini ilan edecektiniz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri