Neler Yeni

Abdullah hacıgül abimiz takipçilerini üzdü

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
diğer yapacağı sistemi biraz daha iyi yapması için nasıl bir sistem istediğimi dile getirdim sadece
sıradaki sistem veya diğer sistem gibi bir şey belirtmemişsiniz konuyu açarken? ve 11. 5k ya 3060 mı istiyorsun yani imkansız değil ama çok düşük bi ihtimal ve şu anki piyasa ile imkansız sayılır birisi babasının hayrına kart dağıtmadığı sürece, düşünüp araştırıp hareket etseydiniz kendinizi sebepsiz yere umutlandırıp üzmezdiniz ve bunlar olmazdı, bu konuyu açana kadar 11.5k ya filan forumda sistem tavsiyesi isteyebilirdiniz.

Farway

80+ Silver
Abi çıldırıyorum sldjdmdldk oturdum açtım bildirimleri kim neler yazacak diye bekliyorum resmen öyle bir konu.

Yatırım tavsiyesi değildir altın bozdurmayın konuyu takip etmek için.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,309
İsim
Diyarhan
Bende diyorum millet neyden bahsediyor. İ3 12100 ve 3060 a mı takılayım yoksa fiyatına mı anlamadım. Kimse öyle bir şey söylemedi ki nerden çıkardın. 13k paran varsa 3 gün sonra modart m4 gelecek onu al bari.

Bura.K

80+ Silver
Arkadaşın üstüne gitmek de doğru olmaz gitmemekte. Yaptığın yorumda 10 kelimeden 9'u saçma. 11,000 TL'ye RTX 3060 sistem istemek mi dersin, varda var yani. Hadi piyasa bilgin yok da adam zaten bayağı önceden duyurmuştu nasıl bir PC çıkacağını ve DA'da da PC hakkında konular açıldı ve tartışıldı. Bu hamleyi yapmadan önce biraz beklemen gerekirdi. Herkes farklı bir şey istiyor forumda. Adam 5,000 TL'ye F/P sistem çıkardı mı? Çıkardı. Sattı mı? Sattı. Sırf sizin isteklerinize uymuyor diye böyle ağır eleştiremezsiniz, hatta ağırı bırakın hiç eleştiremezsiniz. Adam zaten F/P sistem çıkarmış. Sırf siz istiyorsunuz diye ayrı bir F/P çıkaracak hali yok ya da mevcut plandan vazgeçip başka bir PC çıkaracak hali yok. İsyanınız boşuna. Tamamen suç sizde. Abdullah ağabey kahin değil ya da adama vahiy inmedi. Aile içi sorunlarınız sizi ilgilendirir, bilgisayara ihtiyacı olan 500'e yakın kişi satın aldı.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
neyse ağzımı açmayım açmayım diyorum da bu beleşe sistem bekleyen veletlere de kızıyorum arkadaş. bide adama rage atıyor 3060 olsun 10 k olsun yav ne serden geçiyorsunuz ne yardan arkadaş şizofren misiniz kendi kendine sistem kurmus kafasında o olmadı diye rage mi atıyor bu pes bişey demiyorum

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
Deniz Bey
Herkesi Memnun Edemez Çünkü O bir pizza değil 😂

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

AydNn

80+ Bronze
herkes çok yüklenmiş adama ancak her soruşumuzda bir apu bile diyemedi ben gördüm altın satacakları üzülmüştüm o zaman alın işte sonuç (ancak bu arkadaşın ki değil bu kadar borç içine girmek senin suçun)

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,770
Üyeler
163,720
Son üye
lambacii