Neler Yeni

Abdullah hacıgül abimiz takipçilerini üzdü

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,031
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mervan Tokay
Senin ne dediğine göre mi belirleniyor dostum sistemler, piyasa? Sen öyle düşünüyorsun diye öyle mi sistem çıkması gerekiyor?
Abicim haklısınızda hani şu an alibabada mesala 2060 ekran kartı 280 dolar firmalarda toptan ucuza alıp pahalıya sattığı için firmalarla anlaşıp güzel bir sistem toparlar dedim firmalara sözü geçen nerdeyse az içerik üreticilerinden biri ya abdullah abi güzel bir anlaşma yapar diye düşündüm takipçileri için

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Abdullah Abi 6 tane çeyrek sattım birde gidip babamdan 5 bin TL borç para aldım bilgisayar ve monitör almak için i3 12100 işlemci birde rtx 3060 sistem yaparsın diye ama apu sistem topladın babama dedim babam sinir hastası adam kendi paramı harcatmıyor kafasında sıkıntı var biraz söylediğimde çıldırdı hani alacaktın vs.diye saydırdı bana abi lütfen 4 yıllık koyu takipçinim 19 yaşındayım okuyorum inşaatta çalıştığım parayla altın aldım onları sattım ve pc alacam sonunda bir kıyak çek itopyayı sinerji bilgisayarı bir zorla abi be lütfen yoksa babam çok sıkıntı çıkaracak bize 11k yada 11.5k da olsa alırım sistemi lütfen en kısa zamanda şu kardeşine yardımcı ol

Eğer görüşmek istersen abi
Mail : [email protected]
Adam öyle bir sistem yapacağı konusunda hiçbir açıklama yapmadı sen 6.hissine dayanarak bir iş yapmışsın

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Ahmet Aytekin
Abi Abdullah abi bana özelden yazdı, Wp'den görüntülü konuştuk, sonra bizim eve geldi akşam yemeği yedik, Fifa falan attık. O sırada bana 5 TL'ye efsane bir sistem çıkaracağım dedi. Sistemde Rtx 3090, i9 12900k olacağını söyledi. Gittim pazarda su sattım 5 TL topladım ama sözünde durmadı. Beni ve bütün takipçilerini üzdün abi, bil istedim.

Jokester

80+ Bronze
tamam arkadaş burada boş yapmış da artık bazı şeylerin de söylenmesi gerekiyor. İnsanlarda para yok farkında mısınız bilmiyorum veya çoğu kişi altında dolarda. Artık belli bir fiyat aralığı verilmeli 8.000-8999 gibi vs, stok bilgisi erken verilmeli veya mağazada stok olacak mı erken söylenmeli ben 50 stok için aksiyona girmem mesela. 10k para için insanlar oradan buradan borç alıyor altın dolar bozduruyor.

Apu olması nedeniyle benim zararım 200 tl mesela. hadi bana koymaz bu çekirdek parası ama koyacak insanlar var. Biz böyle söyleyince de sonra seni ilgilendirmez oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mervan Tokay
Sistem çıkmadan önce çok ipucu verildi, o kadar koyu bir takipçiysen RTX 3060'lı sistem gelmeyeceğini bilmen gerekirdi.
İşe gidip aynı anda okuduğum ve ders çalıştığım için pek bir vaktim olmuyor sınav senem olduğu için 5 6 aydır dikkat edememem normal bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi Abdullah abi bana özelden yazdı, Wp'den görüntülü konuştuk, sonra bizim eve geldi akşam yemeği yedik, Fifa falan attık. O sırada bana 5 TL'ye efsane bir sistem çıkaracağım dedi. Sistemde Rtx 3090, i9 12900k olacağını söyledi. Gittim pazarda su sattım 5 TL topladım ama sözünde durmadı. Beni ve bütün takipçilerini üzdün abi, bil istedi

Abi Abdullah abi bana özelden yazdı, Wp'den görüntülü konuştuk, sonra bizim eve geldi akşam yemeği yedik, Fifa falan attık. O sırada bana 5 TL'ye efsane bir sistem çıkaracağım dedi. Sistemde Rtx 3090, i9 12900k olacağını söyledi. Gittim pazarda su sattım 5 TL topladım ama sözünde durmadı. Beni ve bütün takipçilerini üzdün abi, bil istedim.
Baya komiksin ya varya 1 saattir gülüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler adam şikayette bulunmamış ki yardımcı olmasını istemiş
Sonunda kardeşim ya herkes geldi gömüyor sabahtandır bir bilsen varya

Setterhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Setterhan ÖZ
Abicim haklısınızda hani şu an alibabada mesala 2060 ekran kartı 280 dolar firmalarda toptan ucuza alıp pahalıya sattığı için firmalarla anlaşıp güzel bir sistem toparlar dedim firmalara sözü geçen nerdeyse az içerik üreticilerinden biri ya abdullah abi güzel bir anlaşma yapar diye düşündüm takipçileri için
Kardeşim sen bunları dinleme bunlar ağır fanboyluk yapıyor. Toxiclik kanlarında var. Sende başka bir sistem bulmaya çalış eğer zarara girmeyeceksen tekrar altına çevir paranı.

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Baran Çelik
Bu nasıl yorum la 😂

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Haklısın kardeşim de 1 defa alıyorum uzun süreli gitsin kafam rahat olsun diyorum o yüzden borç aldım aldım
Anladım.
Acele etme bence biraz daha bekle.
Ben de sistemi aylarca bekleyip aldım.
Sorun değil zaten babandan almissin, babalar önemlidir.(Hatta babam yardım etmese daha kötü bilgisayar alacaktım )

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mervan Tokay
Anladım.
Acele etme bence biraz daha bekle.
Ben de sistemi aylarca bekleyip aldım.
Sorun değil zaten babandan almissin, babalar önemlidir.Babam yardım etmese daha kötü bilgisayar alacaktım )
Haklısında kardeşim babam sinir hastası ve aşırı derecede cimri bir adam kendi paramı harcatmıyor bana düşün 19 yaşındayım inşaatta çalıştım para biriktirdim ama paramı harcayamıyorum babamdır diye karşıda çıkamıyorum ne yapiyim şimdi sen düşün

majorw0w

80+ Silver
Forumda cidden çok toksik insan varmış görmüş olduk. Mesajın troll gibi dostum düzgünce açıklasaydın keşke. Onu geçtim dünden beri konuşuldu durum keşke bozmasaydın.

yigitdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yiğit Emre Doğan
Abdullah Abi 6 tane çeyrek sattım birde gidip babamdan 5 bin TL borç para aldım bilgisayar ve monitör almak için i3 12100 işlemci birde rtx 3060 sistem yaparsın diye ama apu sistem topladın babama dedim babam sinir hastası adam kendi paramı harcatmıyor kafasında sıkıntı var biraz söylediğimde çıldırdı hani alacaktın vs.diye saydırdı bana abi lütfen 4 yıllık koyu takipçinim 19 yaşındayım okuyorum inşaatta çalıştığım parayla altın aldım onları sattım ve pc alacam sonunda bir kıyak çek itopyayı sinerji bilgisayarı bir zorla abi be lütfen yoksa babam çok sıkıntı çıkaracak bize 11k yada 11.5k da olsa alırım sistemi lütfen en kısa zamanda şu kardeşine yardımcı ol

Eğer görüşmek istersen abi
Mail : [email protected]
Abdullah abinin burda hiçbir suçu yok giriş seviye olacağının bilgisini vermişti

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,648
Üyeler
163,860
Son üye
Tororosso
Top Bottom