- En İyi Cevap
- 99
Dahası
Sistem çıkmadan önce çok ipucu verildi, o kadar koyu bir takipçiysen RTX 3060'lı sistem gelmeyeceğini bilmen gerekirdi.4 yıllık koyu takipçinim
Sistem çıkmadan önce çok ipucu verildi, o kadar koyu bir takipçiysen RTX 3060'lı sistem gelmeyeceğini bilmen gerekirdi.4 yıllık koyu takipçinim
Abicim haklısınızda hani şu an alibabada mesala 2060 ekran kartı 280 dolar firmalarda toptan ucuza alıp pahalıya sattığı için firmalarla anlaşıp güzel bir sistem toparlar dedim firmalara sözü geçen nerdeyse az içerik üreticilerinden biri ya abdullah abi güzel bir anlaşma yapar diye düşündüm takipçileri içinSenin ne dediğine göre mi belirleniyor dostum sistemler, piyasa? Sen öyle düşünüyorsun diye öyle mi sistem çıkması gerekiyor?
Adam öyle bir sistem yapacağı konusunda hiçbir açıklama yapmadı sen 6.hissine dayanarak bir iş yapmışsınAbdullah Abi 6 tane çeyrek sattım birde gidip babamdan 5 bin TL borç para aldım bilgisayar ve monitör almak için i3 12100 işlemci birde rtx 3060 sistem yaparsın diye ama apu sistem topladın babama dedim babam sinir hastası adam kendi paramı harcatmıyor kafasında sıkıntı var biraz söylediğimde çıldırdı hani alacaktın vs.diye saydırdı bana abi lütfen 4 yıllık koyu takipçinim 19 yaşındayım okuyorum inşaatta çalıştığım parayla altın aldım onları sattım ve pc alacam sonunda bir kıyak çek itopyayı sinerji bilgisayarı bir zorla abi be lütfen yoksa babam çok sıkıntı çıkaracak bize 11k yada 11.5k da olsa alırım sistemi lütfen en kısa zamanda şu kardeşine yardımcı ol
Eğer görüşmek istersen abi
Mail : [email protected]
İşe gidip aynı anda okuduğum ve ders çalıştığım için pek bir vaktim olmuyor sınav senem olduğu için 5 6 aydır dikkat edememem normal benceSistem çıkmadan önce çok ipucu verildi, o kadar koyu bir takipçiysen RTX 3060'lı sistem gelmeyeceğini bilmen gerekirdi.
Abi Abdullah abi bana özelden yazdı, Wp'den görüntülü konuştuk, sonra bizim eve geldi akşam yemeği yedik, Fifa falan attık. O sırada bana 5 TL'ye efsane bir sistem çıkaracağım dedi. Sistemde Rtx 3090, i9 12900k olacağını söyledi. Gittim pazarda su sattım 5 TL topladım ama sözünde durmadı. Beni ve bütün takipçilerini üzdün abi, bil istedi
Baya komiksin ya varya 1 saattir gülüyorumAbi Abdullah abi bana özelden yazdı, Wp'den görüntülü konuştuk, sonra bizim eve geldi akşam yemeği yedik, Fifa falan attık. O sırada bana 5 TL'ye efsane bir sistem çıkaracağım dedi. Sistemde Rtx 3090, i9 12900k olacağını söyledi. Gittim pazarda su sattım 5 TL topladım ama sözünde durmadı. Beni ve bütün takipçilerini üzdün abi, bil istedim.
Sonunda kardeşim ya herkes geldi gömüyor sabahtandır bir bilsen varyaBeyler adam şikayette bulunmamış ki yardımcı olmasını istemiş
Kardeşim sen bunları dinleme bunlar ağır fanboyluk yapıyor. Toxiclik kanlarında var. Sende başka bir sistem bulmaya çalış eğer zarara girmeyeceksen tekrar altına çevir paranı.Abicim haklısınızda hani şu an alibabada mesala 2060 ekran kartı 280 dolar firmalarda toptan ucuza alıp pahalıya sattığı için firmalarla anlaşıp güzel bir sistem toparlar dedim firmalara sözü geçen nerdeyse az içerik üreticilerinden biri ya abdullah abi güzel bir anlaşma yapar diye düşündüm takipçileri için
Bu nasıl yorum laAbi Abdullah abi bana özelden yazdı, Wp'den görüntülü konuştuk, sonra bizim eve geldi akşam yemeği yedik, Fifa falan attık. O sırada bana 5 TL'ye efsane bir sistem çıkaracağım dedi. Sistemde Rtx 3090, i9 12900k olacağını söyledi. Gittim pazarda su sattım 5 TL topladım ama sözünde durmadı. Beni ve bütün takipçilerini üzdün abi, bil istedim.
Anladım.Haklısın kardeşim de 1 defa alıyorum uzun süreli gitsin kafam rahat olsun diyorum o yüzden borç aldım aldım
Haklısında kardeşim babam sinir hastası ve aşırı derecede cimri bir adam kendi paramı harcatmıyor bana düşün 19 yaşındayım inşaatta çalıştım para biriktirdim ama paramı harcayamıyorum babamdır diye karşıda çıkamıyorum ne yapiyim şimdi sen düşünAnladım.
Acele etme bence biraz daha bekle.
Ben de sistemi aylarca bekleyip aldım.
Sorun değil zaten babandan almissin, babalar önemlidir.Babam yardım etmese daha kötü bilgisayar alacaktım )
Abdullah abinin burda hiçbir suçu yok giriş seviye olacağının bilgisini vermiştiAbdullah Abi 6 tane çeyrek sattım birde gidip babamdan 5 bin TL borç para aldım bilgisayar ve monitör almak için i3 12100 işlemci birde rtx 3060 sistem yaparsın diye ama apu sistem topladın babama dedim babam sinir hastası adam kendi paramı harcatmıyor kafasında sıkıntı var biraz söylediğimde çıldırdı hani alacaktın vs.diye saydırdı bana abi lütfen 4 yıllık koyu takipçinim 19 yaşındayım okuyorum inşaatta çalıştığım parayla altın aldım onları sattım ve pc alacam sonunda bir kıyak çek itopyayı sinerji bilgisayarı bir zorla abi be lütfen yoksa babam çok sıkıntı çıkaracak bize 11k yada 11.5k da olsa alırım sistemi lütfen en kısa zamanda şu kardeşine yardımcı ol
Eğer görüşmek istersen abi
Mail : [email protected]