Arama sonuçları: *

1. BarbaraPalvin

30.000 TL Sistem Önerisi

Teşekkür ederim o zaman. 1686848020 Hocam şimdi klavye linkine girdim. Ekipmanları önceden alabilirim. Hangi switch tercih etmeliyim?
  2. BarbaraPalvin

30.000 TL Sistem Önerisi

Yok klavyeyi beğendim. Yeni attığın mouse da güzel.Kulaklığı beğenmedim sadece.
  3. BarbaraPalvin

30.000 TL Sistem Önerisi

Peki bütçeyi 5k daha arttırsam. O zaman ne alabilirim.
  4. BarbaraPalvin

30.000 TL Sistem Önerisi

hocam kulaklık ve mouse için başka öneri var mı? Peki hoşuma gitmediler. Benim için görüntü de önemli.
  5. BarbaraPalvin

30.000 TL Sistem Önerisi

Selamlar. Yarın PC siparişi vereceğim ve onun için öneri istiyorum. Şuan aklımda tek bir sistem var o da bu sistem(Sıvı soğutma ve rgb ram takınca 30k oluyor). Normalde bütçem 40.000 TL fakat ekipman,monitör alacağım için 30.000 TL yeterli olur diye düşünüyorum. Sizin öneriniz nelerdir? Ayrıca...
  6. BarbaraPalvin

30.000 TL Masaüstü Bilgisayar Tavsiyesi

Bu sisteme sıvı soğutucu önerebilir misiniz?
  7. BarbaraPalvin

Sıvı soğutma lazım mı? Yoksa gönderilen fan yeterli olur mu? Ayrıca RAM bölümüne XPG'nin RGB modeli gelir mi? Ona göre bekleyebilirim.
  8. BarbaraPalvin

2. El almayı düşünmüyorum. Teşekkür ederim.
  9. BarbaraPalvin

Okuduğum çoğu yazıda AMD tarafında çok şikayet var. Hepsi NVDİA geçme taraftarı. O yüzden bilemiyorum AMD konusunda kararsızım.
  10. BarbaraPalvin

Merhabalar toplam 30.000 TL'ye sistem almayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak NVDİA düşünüyorum. (Monitör ve ekipman dahil değil)
  11. BarbaraPalvin

25K Hazır Sistem Önerisi

Sadece oyun amaçlı, ekipmansız (monitörsüz) kasa alacağım. Tercihim NVDİA ekran kartıdır. 1685648175 Yok mu yardım edebilecek biri?
  12. BarbaraPalvin

25.000 TL Sistem Önerisi

Evet sadece sistem için. 1685641229 NVDİA ekran kartlı önerme şansınız var mı? AMD ekran kartlarına güvenemiyorum.
  13. BarbaraPalvin

25.000 TL Sistem Önerisi

Bütçe arttırdım 25K yapabildim. Başka öneriniz var mıdır?
  14. BarbaraPalvin

25.000 TL Sistem Önerisi

Bence değer.
  15. BarbaraPalvin

25.000 TL Sistem Önerisi

NVDİA ekran kartlı önerme şansınız var mı?
  16. BarbaraPalvin

25.000 TL Sistem Önerisi

Sadece oyun oynama amaçlı, ekipmansız, monitörsüz 25.000 TL'ye sistem arıyorum. Öneriniz var mıdır?
  17. BarbaraPalvin

dolar düştü fiyatlar düşmüyor ? 1-2 hafta beklemek ?

Dolar 1 kuruş artsa zam yapanlar dolar bir anda 12-13'e düşünce dalga geçer gibi 50-100 lira indirdiler. İşte bu kadar fırsatçı bu Türkiye'de ki satıcılar. Yapacak bir şeyde yok gibi duruyor.
  18. BarbaraPalvin

md3 sistem al satçılar 😀😀😀

Farklı bir şey söylemedim. Çözümü yok dedim :D.
  19. BarbaraPalvin

md3 sistem al satçılar 😀😀😀

Bunun bir çözümü de yokki.
  20. BarbaraPalvin

KOŞUN BU FIYATA KAÇMAZ BU PC (!)

Gt 1030 var adam olana çok bile
Top Bottom