md3 sistem al satçılar 😀😀😀

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Her sistem çıktığında aynı muhabbet.
Al-satçı bir çok insan var bu insanlar sabah akşam bilgisayar başında indirim kovalıyor senin gibi 5-10dk bakıp çıkmıyor, iş edinmiş bunu mesaisini yapıyor. denk getirdimi patlatıyor. Buna ticaret deniyor buna hazımsızlık yapanlar sadece çocuklar ya da karakteri iyi olmayan kişiler.

Doru adam parasıyla almış sonuçta aldıktan sonra kendi malı sayılıyor istediğini yapabilir ticarete fırsatçılık diyenlerde mantık yoktur. Ben kısa bir açıklama yapmaya çalışayım bazı anlamayanlar için.
senin 1000TL n var ve 3000 TL borcun var. Sen 3000TL lik bir şeyi 1000TL ye gördün kafandan bunu alıp 3000TL ye satıpta borcunu kapatmak gelmezmi? Gelir sende bunu alıp 3000TL’ye satarsın. Millet bunlara fırsatçı demesin yani adamdada böyle bir şey olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farklı bir şey söylemedim. Çözümü yok dedim :D.
Bende seni destekledim zaten hocam :D

Uygunsuz davranış
birde kendini nasıl avutuyor lan zaten 100 stok var bari insanlarin hakkina girme böle kişiler gün yüzü görmez inşallah 8300 e satiyor kendini haklı saniyor açıklamaya bak ya 😀
Adam haklı diyen maymunlar bu yoruma küfür edip ban yesin hemen :D

Ohhh çok iyi serbest piyasa moruq. Sistem bekleyerek hata yaptığımı anladım rx6600 ü aldım GTX1660Ti parasına.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,875
Üyeler
184,067
Son üye
BiGDreAM06
Geri