Bırak hocam böyle insanlar varken Türkiye ztn gelişmez adamdaki kafa yapısına bak zimparalanmis odun kafaHaklı zaten
Dedim ya bu konuları açmak bunların kendini avutma şekli. Kuduruyorlar şuan alamadılar diye. Böyle devamBırak hocam böyle insanlar varken Türkiye ztn gelişmez adamdaki kafa yapısına bak zimparalanmis odun kafa
Adam haklı Kimse kimsenin ticaretine karışamaz Dolandırıcılık bu değil. Arızalı ürünü sağlam diye satarsan dolandırıcı olur.
Farklı bir şey söylemedim. Çözümü yok dedim .Çözümü gelemez zaten adam parasıyla alıyor kurallara uygun davranarak kimse buna karışamaz.
Doru adam parasıyla almış sonuçta aldıktan sonra kendi malı sayılıyor istediğini yapabilir ticarete fırsatçılık diyenlerde mantık yoktur. Ben kısa bir açıklama yapmaya çalışayım bazı anlamayanlar için.Haklı zaten
Bende seni destekledim zaten hocamFarklı bir şey söylemedim. Çözümü yok dedim .
Nefes molası6 ay para biriktirip alamayan ben böyle alıp kâr etmeyi deneyen onun bunun evlatları
Adam haklı diyen maymunlar bu yoruma küfür edip ban yesin hemenbirde kendini nasıl avutuyor lan zaten 100 stok var bari insanlarin hakkina girme böle kişiler gün yüzü görmez inşallah 8300 e satiyor kendini haklı saniyor açıklamaya bak ya
Ban molasıNefes molası
Yorum silmişBan molası
Ne aldın özelden yazsana dostumOhhh çok iyi serbest piyasa moruq. Sistem bekleyerek hata yaptığımı anladım rx6600 ü aldım GTX1660Ti parasına.