md3 sistem al satçılar 😀😀😀

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bende sistemi aldım yarın bir gün monitörü bende satıcam monitöre ihtiyacım yoktu çünkü sadece sisteme vardı. Banada böyle demezsiniz umarım :D

Bende sistemi aldım yarın bir gün monitörü bende satıcam monitöre ihtiyacım yoktu çünkü sadece sisteme vardı. Banada böyle demezsiniz umarım :D
Sen şimdi naneyi yimedinn mi ? 🤣

birde kendini nasıl avutuyor lan zaten 100 stok var bari insanlarin hakkina girme böle kişiler gün yüzü görmez inşallah 8300 e satiyor kendini haklı saniyor açıklamaya bak ya 😀
sstem onu istediğini yapar size ne ben anlamıyorum ki

Aynen kardeşim millet istediğini alır satar.

Keşke zengin olsam da 100 tane stok alıp satsam. Sonra da millet sorunca millet istediğini alır satar.

sende onlar gibi acınasi bir durumu düsmüsn bidaha forumlarima gelmessen sevinirim :)
İsteyen istediği konuya girer karışamazsın bu 1
Adam almış satıyor sanane bu 2
Adamın yaptığı yanlış bir şey değil yüzbinlerce al satçı var bu 3
İtopya gibi yerlerde mantıken al-satçı onlar firmalardan alıp bize satıyor O zaman itopya gibi yerlerdende almayalım senin dediklerine göre buda 4.
millet para kazanma derdinde kusura bakma ama kimse senin oyun keyfine bakmaz. İyi akşamlar saygılar.

birde kendini nasıl avutuyor lan zaten 100 stok var bari insanlarin hakkina girme böle kişiler gün yüzü görmez inşallah 8300 e satiyor kendini haklı saniyor açıklamaya bak ya 😀
en akıllı insanlarda onlar valla parası olan istediğini yapma gücüne sağlık kimsede o adama bişi deme hakkına sahip deyil şahsen 7kya alır 10 kya satar.

Sen kim oluyorsun da dinen helal olan ticareti harammiş gibi görüp beddua okuyosun hadsiz ? Peygamber efendimiz döneminde bile hatta kendisi bile ticaretle uğraşmış insan ki adam peygamber sen kimsin de yapanlara beddua okuyosun git köşende ağla

İsteyen istediğini satar beyler şimdiye kadar hep sattık. Ne yapabildiniz anca konuşuyorsunuz bu da sizin kendinizi avutma şekliniz yine olsa yine satarız. Sizlerde konuşursunuz :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,248
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri