Sen şimdi naneyi yimedinn mi ?Bende sistemi aldım yarın bir gün monitörü bende satıcam monitöre ihtiyacım yoktu çünkü sadece sisteme vardı. Banada böyle demezsiniz umarım
sstem onu istediğini yapar size ne ben anlamıyorum kibirde kendini nasıl avutuyor lan zaten 100 stok var bari insanlarin hakkina girme böle kişiler gün yüzü görmez inşallah 8300 e satiyor kendini haklı saniyor açıklamaya bak ya
İsteyen istediği konuya girer karışamazsın bu 1sende onlar gibi acınasi bir durumu düsmüsn bidaha forumlarima gelmessen sevinirim
en akıllı insanlarda onlar valla parası olan istediğini yapma gücüne sağlık kimsede o adama bişi deme hakkına sahip deyil şahsen 7kya alır 10 kya satar.birde kendini nasıl avutuyor lan zaten 100 stok var bari insanlarin hakkina girme böle kişiler gün yüzü görmez inşallah 8300 e satiyor kendini haklı saniyor açıklamaya bak ya
Bunun bir çözümü de yokki.birde kendini nasıl avutuyor lan zaten 100 stok var bari insanlarin hakkina girme böle kişiler gün yüzü görmez inşallah 8300 e satiyor kendini haklı saniyor açıklamaya bak ya
Haklı zatenbirde kendini nasıl avutuyor lan zaten 100 stok var bari insanlarin hakkina girme böle kişiler gün yüzü görmez inşallah 8300 e satiyor kendini haklı saniyor açıklamaya bak ya
Sen kim oluyorsun da dinen helal olan ticareti harammiş gibi görüp beddua okuyosun hadsiz ? Peygamber efendimiz döneminde bile hatta kendisi bile ticaretle uğraşmış insan ki adam peygamber sen kimsin de yapanlara beddua okuyosun git köşende ağlabirde kendini nasıl avutuyor lan zaten 100 stok var bari insanlarin hakkina girme böle kişiler gün yüzü görmez inşallah 8300 e satiyor kendini haklı saniyor açıklamaya bak ya
Çözümü gelemez zaten adam parasıyla alıyor kurallara uygun davranarak kimse buna karışamaz.Bunun bir çözümü de yokki.