Amazon jp den rx6600 Pulse aldım 610$ a. Baktık modartpc de 3060 lı kasayı 13k ya satacak dedim böyle işe tüküreyim ekran kartını aldım. İmzamdaki bütün sistem 7000₺ ye geldi o çok iyi oldu.Yorum silmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne aldın özelden yazsana dostum
Dostum şu adamın linkini atsana favoriye alalım çabuk satılsın yardımcı olalım kardeşime.birde kendini nasıl avutuyor lan zaten 100 stok var bari insanlarin hakkina girme böle kişiler gün yüzü görmez inşallah 8300 e satiyor kendini haklı saniyor açıklamaya bak ya
Aldı molayıBan molası
Şu işi yapanlara güzel bir ceza gelse harika olacak. Bu işi yapan kişiler cidden benciller.birde kendini nasıl avutuyor lan zaten 100 stok var bari insanlarin hakkina girme böle kişiler gün yüzü görmez inşallah 8300 e satiyor kendini haklı saniyor açıklamaya bak ya
Tüm piyasa al satçılar vardır araba dolar vs. Bunun önüne geçilemez.Şu işi yapanlara güzel bir ceza gelse harika olacak. Bu işi yapan kişiler cidden benciller.
iyi yandan da kötü yandan da tutulacak ucu yokbirde kendini nasıl avutuyor lan zaten 100 stok var bari insanlarin hakkina girme böle kişiler gün yüzü görmez inşallah 8300 e satiyor kendini haklı saniyor açıklamaya bak ya
peygamber efendimize bagardimSen kim oluyorsun da dinen helal olan ticareti harammiş gibi görüp beddua okuyosun hadsiz ? Peygamber efendimiz döneminde bile hatta kendisi bile ticaretle uğraşmış insan ki adam peygamber sen kimsin de yapanlara beddua okuyosun git köşende ağla
Len o sen miydin sarı sitede satanBen 25k ya Rtx3060ti sistem satarken vok Facebook dan bir sürü kişi gelip sövüyor lanet okuyor gidiyordu
EvetLen o sen miydin sarı sitede satan