Arama sonuçları: *

1. BatuhanKLC

Çözüldü✓ Bu Sisteme Ne Diyorsunuz İyimi Kötümü ?

Sistem güzel olmuş , psu ya fazla para harcanmış sadece , onun dışında gayet güzel . Editörlükten ziyade kapak tasarımına ihtiyacım oluyordu eğer yapabilirsen örnek konuşabiliriz. @Yusufx Eyvallah kardeşim.
  2. BatuhanKLC

Render Odaklı Sistem Toplama (R9 5900X Ve 3070 ) Monitör Dahil 40,000 TL

Direk linki bıraktım , render odaklı sistemi toplamak isteyen varsa ya da yayın açacağım buna uygun sistem olsun diyen varsa (hatta buna e-spor da girebilir çünkü 5900x çok rahatlıkla e spor oyunlarını 360 hz de oynatıyor) rehber niteliğinde olacak bir video , elimden geldiğince tüm soruların...
  3. BatuhanKLC

🔥Vatan PC Yeni Sistem Geldi🔥

Yanlışın var , mining yapılmış ama garantili birçok ürün . Örnek ilan atıyorum bakabilirsin 2 k monitör klavye mouse dahil , 12100f 6600xt li sistem 1666982444 Pazarlıksız dediğine bakma 14.500 hatta 14.000 TL götür anında alırsın . 3500 monitör klavye mouse saysan 11.000 TL Sisteme kalan...
  4. BatuhanKLC

Yok kardeşim denendi gitmiyor , 0 ı vardı gencerde 9.500 TL ye . Ha şu da var , bu işi yapmıyorum , aldığım fiyata satsam okeydi benim için , öyle de oldu denilebilir . Modartın Facebook grubunda kıyamet gibi 3060 ti var 6 k ya bekliyor öyle . 2. El piyasasının balon olduğunu düşünüyorum 🖐️
  5. BatuhanKLC

Satmak için alan var ise zor beyler haberiniz olsun . Geçtiğimiz hafta 10105 f , Asus dual 3050 , xpg kasa PSU ( PSU da RGB li) 16 ram 970 Evo SSD , yanında Gigabyte mouse klavye set (0) Asus metal kulaklık standı ( 0) 9750 TL ye sattım . Hepsinin garantisi vb vardı . 1.5 ay ilanda kaldı bu...
  6. BatuhanKLC

Goodram markası nasıl, daha önce kullanan var mı?

Rica ederim dostum keyifli forumlar 🖐️
  7. BatuhanKLC

Goodram markası nasıl, daha önce kullanan var mı?

Polonya menşeili firma ve Polonya'da çok ucuz ve popüler . Uyumluluk sorunu yok . Gönül rahatlığı ile alabilirsin.
  8. BatuhanKLC

Pc Upgrade-ModArt 3060 sistemi Upgrade ettikBedavadan daha ucuza ürün alabildik

Şimdi öncelikle indirim diyince eminim ki bu forumdaki indirim paylaşımlarının eline kimse su dökemez , tabii ki de bunun belli başlı kullanıcıları var fakat genel olarak bana sorsalar ; ''Donanımarşivi forumu tanımla diye '' Söyleyeceğim ilk şey indirim manyaklarının yuvası olur . İbrahimin de bu...
  9. BatuhanKLC

ModArt Rtx 3060 Blue Tüm Detaylarıyla Sistem İncelemesi

Kesinlikle doğru 👍 inşallah 1-2 haftaya rditi bitmiş şekilde yayında olacak @Ckribrahim adamın da adı geçecek 😉 1663344857 Eyvallah dostum . Teşekkür ederim . Beğenmene sevindim.
  10. BatuhanKLC

15-20K Bütçeye Render+Oyun İçin Sistem Tavsiyesi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/frekans-gta6-i5-12400f-rtx-3070-ti-sistem-19999-tl.612878/ https://www.gencergaming.com/frekans-gt6-/-i5-12400f-/-geforce-rtx-3070-ti-/-512-gb-nvme-m2-ssd-/-16-gb-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari
  11. BatuhanKLC

i5 12400F +3070TI 3 aylık sistem be kadar eder?

Yav şikayetçi olunsa ne olacak ? İbrahim kocaman adam , karşısındaki belli ki çocuk . Şikayetçi olunacak , forumdan veriler istenecek gidilecek kapısına çıkılacak karşısına bir bakacaklar çocuk daha . İfadesi alınacak İbrahim şikayetini geri çekecek konu kapanacak . İbrahim şikayetini çekmese de...
  12. BatuhanKLC

:D Valla giderim Ankara'daysa. Babasıyla da video atarım foruma :)
  13. BatuhanKLC

Ankaradaysa ver bana adresi, davaya gerek yok , ben gidip babasıyla konuşurum . Bilgisayarı yasaklar ona en büyük ders olur 😂😂😂
  14. BatuhanKLC

yalnız dikkat et , bu forumda İbrahim sevilir, İbrahim de senin bahsettiğin vasıflara sığmaz taşar . Senin çapın yetmez forumda keyifle takılmaya...
  15. BatuhanKLC

Kimse şu an 22 - 23 k ya 3080 sistem var dememiş ki sana , geçenlerde diye başlamışlar cümleye . 3 gün önce 23 k ya taş gibi 3080 sistem vardı . Sistemin bileşen olarak normal seviyede , 20 den fazlasını unut. Ağrına gidecek bir durum yok.
  16. BatuhanKLC

Eyvallah dostum . Beğenmene sevindim , baş tacısın 👍
  17. BatuhanKLC

Rica ederim dostum , umarım keyif aldığın bir video olur.
  18. BatuhanKLC

Direk videonun linkini bıraktım . Not: Ekran kartı sök-tak yapmak isteyen arkadaşlar için bilgilendirici bir kısım mevcut. Not2: Elimden geldiğince tüm parçalarına değinmeye çalıştım . Tüm eksiği - gediğiyle anlatabildiğimi düşünüyorum. Çokomelli :Kasa gerçekten olmamış bu sisteme , ısılar...
  19. BatuhanKLC

Babam bana PC aldı :)

Konu sahibi genç kardeşimin sorusu , aldığı hediyenin karşılığını nasıl verebileceği . Babasının sistemi ucuz mu pahalı mı aldığını sormamış , herkes pahalı pahalı diye yaftalamış. Genç kardeşimin canını sıkmaya gerek var mı ? Pahalı ya da ucuz diyerek ... Dostum çok güzel sistem , hayırlı...
Top Bottom