BatuhanKLC
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 854
- İsim
- Batuhan Kılıç
Şimdi öncelikle indirim diyince eminim ki bu forumdaki indirim paylaşımlarının eline kimse su dökemez , tabii ki de bunun belli başlı kullanıcıları var fakat genel olarak bana sorsalar ; ''Donanımarşivi forumu tanımla diye '' Söyleyeceğim ilk şey indirim manyaklarının yuvası olur . İbrahimin de bu foruma etkileri , kattıkları tabii ki su götürmez bir gerçek ! @Ckribrahim videoda da ettim burdan da teşekkür etmiş olayım .
ModArt'ın RTX 3060 sisteminin videosunu çekmiştim takip eden dostlarım biliyor , temel bileşenleri dışında sistemi beğenmediğimi de belirtmiştim ve UPGRADE edeceğimi de söylemiştim. Bu gün de upgrade videosu ile karşınızdayım .
Bu videoda neler var ?
914 TL ye TAŞ GİBİ NZXT KRAKEN X53 var.
1500 TL ye TAŞ GİBİ B-DIE RAMLER var. (şu an 4000 mhz cl 14 350ns çalışıyor)
310 TL ye TAŞ GİBİ ASUS TUF 550W Bronze PSU var.
Diğer eklemiş olduğumuz bileşenler de kaliteli ve çok uygun fakat bunların yanında bi tık geride kalıyor.
Paylaşımları yapan bu indirimlerden yararlanmamızı sağlayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ve karşılaştırmayı daha sağlıklı yapabilmeniz için öncesi ve sonrası videoları ekliyorum .
Hazır Sistem (ilk hali)
Upgrade Sonrası :
tabii ki , beğendiğiniz beğenmediğiniz herşeyi yazabilir , saygı çerçevesinde tartışabiliriz. Keyifli forumlar.
ModArt'ın RTX 3060 sisteminin videosunu çekmiştim takip eden dostlarım biliyor , temel bileşenleri dışında sistemi beğenmediğimi de belirtmiştim ve UPGRADE edeceğimi de söylemiştim. Bu gün de upgrade videosu ile karşınızdayım .
Bu videoda neler var ?
914 TL ye TAŞ GİBİ NZXT KRAKEN X53 var.
1500 TL ye TAŞ GİBİ B-DIE RAMLER var. (şu an 4000 mhz cl 14 350ns çalışıyor)
310 TL ye TAŞ GİBİ ASUS TUF 550W Bronze PSU var.
Diğer eklemiş olduğumuz bileşenler de kaliteli ve çok uygun fakat bunların yanında bi tık geride kalıyor.
Paylaşımları yapan bu indirimlerden yararlanmamızı sağlayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ve karşılaştırmayı daha sağlıklı yapabilmeniz için öncesi ve sonrası videoları ekliyorum .
Hazır Sistem (ilk hali)
Upgrade Sonrası :
tabii ki , beğendiğiniz beğenmediğiniz herşeyi yazabilir , saygı çerçevesinde tartışabiliriz. Keyifli forumlar.