Arama sonuçları: *

1. Beguile

Ryzen 5 5600 RX 6750xt sistem nasıldır ?

Ben R5 5600 - 6700XT Dual kullanıyorum canavar gibi
  2. Beguile

❓ BU SİSTEMİ ŞU ZAMANDA NE KADARA ALABİLİRDİM ❓

Arkadaşlar selamlar, Haziran 2023'te bir hazır sistem almıştım. Sağ olsun forumda bazı arkadaşlar yardımcı olmuştu. Bu sistemi şimdi toplamaya çalışsam ortalama kaç TL fazladan para verirdim? Bu fiyata şuan daha iyi sistem alırsın dediğiniz bir sistem var mı? Sadece merakımdan soruyorum her...
  3. Beguile

RX 6700XT Sistem fiyatı nasıl?

Bende 23.5.2 düzgün çalışıyor. Soğutucu olarak "Dark Freezer X124 12cm" kullanıyorum çok memnunum.
  4. Beguile

RX 6700XT Sistem fiyatı nasıl?

Benzer sistem kullanıyorum. Şu ana kadar yaşadığım tek sorun wattman hatası oldu ama sorunsuz bir driver bulup güncellemedim sorunsuz kullanıyorum. Hayırlı olsun bence çok iyi yapmışsın. 1698242404 Ayrıca ekleyeyim o işlemciye kesinlikle kule tipi soğutucu alıp tak. Stok soğutucu yetmiyor.
  5. Beguile

🔴 KULE TİPİ SOĞUTUCU ÖNERİSİ (VİDALI) 🔴

Bu tarz bir şey arıyordum. Alıp deneyeyim umarım bunu takabilirim. Teşekkürler.
  6. Beguile

Bu vidalı değil.
  7. Beguile

Anakartım bu: ASUS PRIME B550M-A/CSM 4600MHz (OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart 1687018156 Eğer bu bütçede yoksa 100-150TL daha zorlayabilirim.
  8. Beguile

Yardımcı olacak biri yok mu
  9. Beguile

Arkadaşlar merhaba, bana "vidalı" kule tipi soğutucu lazım. Sadece vidalı arıyorum çünkü diğer türlü olanı takamadım. Büyük olanlar kasama sığmaz. Bütçem 500TL. Sistemimi aşağıya bırakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Anakart: ASUS PRIME B550M-A/CSM 4600MHz (OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI...
  10. Beguile

🔴 KULE TİPİ SOĞUTUCUYU TAKAMADIM 🔴

Arkadaşlar yok mu bir öneriniz? Vidalı kule tipi soğutucu lazım bu attığım büyüklükte.
  11. Beguile

İade ettim artık. 2 saat uğraştım beceremedim.
  12. Beguile

Evet o 2 plastik kısmı da taktım ama fanı takmayı beceremedim olmuyor.
  13. Beguile

Olabilir bilmiyorum.
  14. Beguile

Vida yoktu. Tam ismini bilmiyorum ama şu takma kısımları zorladı beni. Bu yüzden direk stok fan gibi takılan vidalı versiyon arıyorum.
  15. Beguile

Maalesef son yükseltmemi bu bütçeyle yapabilirim.
  16. Beguile

Başka bir konuda bunu önerdiler o yüzden satın aldım. Pek bir bilgim yok.
  17. Beguile

Arkadaşlar selam, bu kule tipi soğutucuyu aldım fakat takamadım. İade edip vidalı versiyonundan almak istiyorum. Ne önerirsiniz? Sistemim biraz küçük. Bütçem 400-450TL arası. Sistemim...
  18. Beguile

🔴 Kule Tipi Soğutucu Önerisi 🔴

Teşekkür ediyorum cevabın için. Konu dışı olacak ama 550W'luk power supply yetermi bu sisteme?
  19. Beguile

🔴 Kule Tipi Soğutucu Önerisi 🔴

Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki sistemi satın aldım. Sizce stok soğutucuyu hiç kullanmadan direk kule tipi soğutucu alıp takmalı mıyım? Sistemime uyacak bir soğutucu önerebilir misiniz 400-500TL bütçem var...
  20. Beguile

🔴 Sisteme Upgrade Tavsiyesi 🔴

Teşekkür ederim. Anakartı B550M-A ekleyip satın aldım. Şimdi monitör var sırada.
Top Bottom