Arama sonuçları: *

1. Bermud4

Kasa nasil durmali

Firmalar sistemleri ekran kartını ayrı kasayı ayrı şekilde gönderiyor. Ekran kartına veya anakarta zarar gelmesin diye. Öneriydi sadece siz bilirsiniz.
  2. Bermud4

Kasa nasil durmali

Ekran kartını çıkarıp ayrı kutuya koyun.
  3. Bermud4

7500-8000 TL Monitör Dahil Yüksek Kalitede Oyun Programlama F/P Kasa

Jmaes donkey ssd ve monitör önermem iyi değil. Kasayıda değiştirmek gerek onuda önermem.
  4. Bermud4

7500-8000 TL Monitör Dahil Yüksek Kalitede Oyun Programlama F/P Kasa

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/642PAZ2U
  5. Bermud4

8 9k ya pc almak istiyorum.

Yeni sistemi bekle bence. Yeni gelen sistemi yükselterek alırsan iyi sistem toplarsın.
  6. Bermud4

8 9k ya pc almak istiyorum.

Sadece kasa mı? Monitör falan dahil mi?
  7. Bermud4

Troll Sistem V1 :D

Topladığınız troll sistemler başkalarının hayali yada kullandığı sistem... (sizi kötülemiyorum yada duyar kasmıyorum sadece üzüldüm:()
  8. Bermud4

Topladığım pc iyi mi?

Arkadaş hazır sistem almak istemiyor galiba bende o yüzden sinerjiden topladım seninkide güzel ama teknobiyotikten iyi f/p sistemler çıkar.
  9. Bermud4

Topladığım pc iyi mi?

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/U7B2BKK8 2060 superli sistem buda. İstersen özelleştirirsin.
  10. Bermud4

2700 tl ye daha iyi si toplanabilir mi?

Psu kalitesiz yani kötü önermem.
  11. Bermud4

Bu sistemlerden hangisi daha iyi

Ben 5700xt kullanıyorum gayet güçlü kart ama NVIDIA kadar avantajı yok maalesef. Yani yeni gelen özellikler de önemli sadece performansa bakmamak lazım ama bu gelen özellikler mmo da ne kadar avantaj sağlar bilemiyorum.
  12. Bermud4

2. Sistem 2060 super zaten.
  13. Bermud4

Sharkoon daha iyidir PSU olarak. Sen eviles arkadaşın dediğine aldırma sakın 5700xt varken 2060 kesinlikle alınmaz. Sonuç olarak iki kasada güzel önemli olan ekran kartları. 5700xt daha performanslı 2060supere karşı. Ama 2060superin diğer avantajları ve daha iyi oc olması bu kartı daha öne...
  14. Bermud4

Ne yani şimdi RTX2060 diğer 5700xt den güçlü mü? Lütfen insanları yanlış yönlendirme kardeşim.
  15. Bermud4

Birince sistemde PSU markası PowerBoost yani güvenilir bir PSU değil. Ben ikinciyi tercih ederdim.
  16. Bermud4

Bu PC iyi mi kötüyse ne önerebilirsiniz

Monitörü unutmuşum ona göre dizdim kusura bakma. Ama monitörlü de güzel dizilir yardımcı olurlar şimdi.
  17. Bermud4

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/Z2U4989C Ben böyle topladım ama daha iyi toplayanlar çıkar elbet.
  18. Bermud4

Sistem başlı başına pahalı ve çok kötü. Psu değişmesi lazım, anakartta değişmesi lazım bu bütçeye 2060 süper alınmalı. İşlemci zaten düşük kalmış. Sana yardımcı olurlar sistem dizmek için.
Top Bottom