Neler Yeni

Kasa nasil durmali

Murkini

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
2000 kat
Ben şu an pc yi gaziantepten aldım eve gitmeme 5 gün var sistemi şu an kurmadım kasa nasıl durmali ben yatay bir şekilde ekran karto nin takıldığı yer uste bakacak şekilde yerlestirdim diğer türlü ekran karto aşağıya bakarsa sorun olur diye düşündüm sizce naısl durmali

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Ben şu an PC yi gaziantepten aldım eve gitmeme 5 gün var sistemi şu an kurmadım kasa nasıl durmali ben yatay bir şekilde ekran karto nin takıldığı yer uste bakacak şekilde yerlestirdim diğer türlü ekran karto aşağıya bakarsa sorun olur diye düşündüm sizce naısl durmali
Ekran kartını çıkarıp ayrı kutuya koyun.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

Furkan Yanık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Furkan Yanık
Ben şu an PC yi gaziantepten aldım eve gitmeme 5 gün var sistemi şu an kurmadım kasa nasıl durmali ben yatay bir şekilde ekran karto nin takıldığı yer uste bakacak şekilde yerlestirdim diğer türlü ekran karto aşağıya bakarsa sorun olur diye düşündüm sizce naısl durmali
ekran kartın yukarı aşşağı hareket ederse anakarta bile zarar verebilirsin kesinlikle çıkarmalısın

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Şansa bırakılacak şey değil en pahalı parçan ekran kartı ve üstüne anakarta zarar vermen olası

Murkini

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
2000 kat
ekran kartın yukarı aşşağı hareket ederse anakarta bile zarar verebilirsin kesinlikle çıkarmalısın
Şimdi böyle boş duruyor yola çıkarken çıkartsam kartı olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Firmalar sistemleri ekran kartını ayrı kasayı ayrı şekilde gönderiyor. Ekran kartına veya anakarta zarar gelmesin diye. Öneriydi sadece siz bilirsiniz.
Kanka şimdi böyle boş duruyor yola çıkarken ekran kartini cikarsam

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Aga tam anlamadım olayı.

Sistemi kargolayalacaksan kesinlikle ekran kartını çıkarıp ekran kartının başka bir kutuya koy.

Top Bottom