Neler Yeni

30-35K arası sistem önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Göktuğ
Yaaaav ben alarm kurduydum unutmayım bakıyım diye g*vat telefon çalmamış. Kaç para aldın acaba ssd ile soğutucuyu dostum ? Kusura bakma bu arada.
Yok hocam estağfurullah ssdyi 2k soğutucuyu 2.8k ya alabildim

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Yok hocam estağfurullah ssdyi 2k soğutucuyu 2.8k ya alabildim
İyi iyi güzel hocam hayırlı olsun. Pek bi indirim yapmamışlar da gene de ssd ve soğutucudan nerden baksan 400 TL karın var. Fakat o soğutucu hakkında hiç bilgim yok bi araştırıyım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olumsuz bi yorumunu görmedim yav. Onunu muadilleri olarak Deepcool LT720 felan önermişler de oda 3.500 TL 😄.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Göktuğ
İyi iyi güzel hocam hayırlı olsun. Pek bi indirim yapmamışlar da gene de ssd ve soğutucudan nerden baksan 400 TL karın var. Fakat o soğutucu hakkında hiç bilgim yok bi araştırıyım.
Ssd stoğu bitip tekrar geldi sanırsam ilk 5 dakikada stok tükendi yazdı sonra bi f5 attım 7 stok vardı baktım satıyor öyle aldım

Olumsuz bi yorumunu görmedim yav. Onunu muadilleri olarak Deepcool LT720 felan önermişler de oda 3.500 TL 😄.
Başta soğutucu 4.5k idi 2.8 olunca fırsat bu fırsat dedim de pek fırsat değilmiş galiba :D olsun işimi görür herhalde sonuçta 2k oyun oynayamam monitörüm desteklemiyor :D

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Ssd stoğu bitip tekrar geldi sanırsam ilk 5 dakikada stok tükendi yazdı sonra bi f5 attım 7 stok vardı baktım satıyor öyle aldım

Başta soğutucu 4.5k idi 2.8 olunca fırsat bu fırsat dedim de pek fırsat değilmiş galiba :D olsun işimi görür herhalde sonuçta 2k oyun oynayamam monitörüm desteklemiyor :D
Yo yo iyi yapmışsın. 2k monitör kısmını tam anlayamadım. Bir de 240mm diyor İncehesapta soğutucuya, kasa 120mm fan destekli sığacak mı tam emin olamadım ona ek olarak bir konu açabilirsin.

Aslında Rx7700Xt iyi fiyata düşmüş direk alabiliyorsan bunuda alabilirdin.

Kasa olarak da bunu alabilirdin kaliteli psuya sahip.

Ram olarakda her ne kadar cl değeri yüksekde olsa fiyatından dolayı tercih edilebilirdi.

Ha tamam tamam 120mm 2 adet fan olarak 240mm diyormuş pardon sığıyor 😄.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Göktuğ
Yo yo iyi yapmışsın. 2k monitör kısmını tam anlayamadım. Bir de 240mm diyor İncehesapta soğutucuya, kasa 120mm fan destekli sığacak mı tam emin olamadım ona ek olarak bir konu açabilirsin.

Aslında Rx7700Xt iyi fiyata düşmüş direk alabiliyorsan bunuda alabilirdin.

Kasa olarak da bunu alabilirdin kaliteli psuya sahip.

Ram olarakda her ne kadar cl değeri yüksekde olsa fiyatından dolayı tercih edilebilirdi.

Ha tamam tamam 120mm 2 adet fan olarak 240mm diyormuş pardon sığıyor 😄.
Ya ekran kartı evet çok iyidi ama maalesef bütçem o kadar yüksek değil. Kasayı düşündüm ama ekran kartı önerilen psu 750w olduğu için çekimser davrandım sizden de cevap alamayınca es geçtim. O rami de düşündüm ama cl değeri daha düşük çift ram vardı fiyat takip listesinde o yüzden ona bir şans vermek istedim eğer o düşerse onu almayı düşünüyorum

Bunu düşünüyorum ama daha iyi tavsiyeniz varsa herzaman dinlemek isterim.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Ya ekran kartı evet çok iyidi ama maalesef bütçem o kadar yüksek değil. Kasayı düşündüm ama ekran kartı önerilen psu 750w olduğu için çekimser davrandım sizden de cevap alamayınca es geçtim. O rami de düşündüm ama cl değeri daha düşük çift ram vardı fiyat takip listesinde o yüzden ona bir şans vermek istedim eğer o düşerse onu almayı düşünüyorum

Bunu düşünüyorum ama daha iyi tavsiyeniz varsa herzaman dinlemek isterim.
Aslında 650w gayet yeterli. Uzun vadeli olsun derseniz 750w o ilk attığınız tabi ki daha iyi okur. Ben tamamen maliyetten kalite düşüklüğü yaşamadan kaçmak 😄. Rami evet dediğiniz iyi olur boşverin ötekini.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Göktuğ
Aslında 650w gayet yeterli. Uzun vadeli olsun derseniz 750w o ilk attığınız tabi ki daha iyi okur. Ben tamamen maliyetten kalite düşüklüğü yaşamadan kaçmak 😄. Rami evet dediğiniz iyi olur boşverin ötekini.
Bugünkü yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim tekrar sizi rahatsız edeceğim gibi duruyor şimdiden bağışlayın 🥹

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Bugünkü yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim tekrar sizi rahatsız edeceğim gibi duruyor şimdiden bağışlayın 🥹
Yaaav olur mu öyle şey. Özelden yazarsanız numaramı da verebilirim 7/24 rahatsız edebilirsiniz, benim için problem değil. Yeter ki birilerine bir yerler de yararımız dokunsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,401
Üyeler
163,308
Son üye
urtlkpo987
Top Bottom