Arama sonuçları: *

1. Birol Azak

40k civarı hazır sistem önerisi

Selamlar 40k civarında 32gb ram olacak şekilde hazır sistem bakıyorum önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  2. Birol Azak

45K Sistem Tavsiyesi

Selamlar , 45K civarı bütçe ile hazır sistem bakıyorum 4070 ve üstü ekran kartına sahip olursa iyi olur. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  3. Birol Azak

18K Civarı Sistem Önerisi

Selamlar 18K bütçe ile 21 inç 60 hz bile olsa bir monitör dahil olacak şekilde toplama bilgisayar bakıyorum , önerilerinizi bekliyorum , şimdiden teşekkürler
  4. Birol Azak

Beyaz Bilgisayarı Kasası Önerisi

Hocam bende bu nzxt h5 flow var extra olarak 6 adet 140mm nzxt beyaz fan taktım çok iyi oldu tavsiye ederim https://www.incehesap.com/nzxt-h5-flow-cc-h51fw-01-beyaz-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-60088/?gad_source=4&gclid=EAIaIQobChMIje-u75jLhAMVxFJBAh2dWAdZEAQYBSABEgLaA_D_BwE
  5. Birol Azak

60000 TL Sistem Tavsiyesi

Selamlar 60K bütçe ile DDR5 ve en az 32 gb ram olacak şekilde sistem önerilerinizi bekliyorum . Şimdiden teşekkür ederim.
  6. Birol Azak

30K Civarı hazır sistem önerisi

hocam 7700xt nvidia tarafında hangi modele denk geliyor
  7. Birol Azak

30K Civarı hazır sistem önerisi

Selamlar 30K civarında hazır sistem bakıyorum bu fiyat bandında ne önerirsiniz fiyatına değerse 2-3k üstüne çıkabilirim
  8. Birol Azak

35000 TL Hazır sistem önerisi

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim dediğiniz gibi 7500f 4070 li olan hoşuma gitti
  9. Birol Azak

marmoset , blender , substance painter/sampler , unity/unreal vs.
  10. Birol Azak

Hocam ekran akrtı nvdia olacak şekilde başka öneriniz varmı ? çalıştığım programlarda daha verimli oluyor nvdia ekran kartı
  11. Birol Azak

Selamlar 35K civarında hazır sistem önerilerinizi bekliyorum.Tek kriterim ekran kartı nvdia marka olması lazım çünkü çalıştığım programlarda nvdia daha performanslı oluyor. Şimdiden teşekkür ederim.
  12. Birol Azak

pc yükseltmemi yoksa pc + ps5 slim mi?

3070 güzel kart bence bir ps5 slim alman daha mantıklı olur
  13. Birol Azak

50K Hazır Sistem Önerisi

teşekkür ederim hocam bakıcam buna
  14. Birol Azak

50K Hazır Sistem Önerisi

Yok hocam arkadaşıma alıcam oyüzden hazır sistem lazım
  15. Birol Azak

50K Hazır Sistem Önerisi

Selamlar 50K civarında hazır sistem bakıyorum işlemci intel veya amd farketmez ama ekran kartı nvdia olmak zorunda. Genel olarak yapay zeka işleri ve 3d modelleme için kullanılacak. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
  16. Birol Azak

25K Hazır sistem önerisi

Önerebileceğiniz bir sistem var mı hocam
  17. Birol Azak

25K Hazır sistem önerisi

Selamlar 25k civarı bütçe ile oyun ve 3d modelleme üzerine sistem arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. NOT: +-5K Oynayabilir
  18. Birol Azak

13000 TL Sistem Tavsiyesi

Hepinize teşekkür ederim beyler şimdi sipariş veriyorum
  19. Birol Azak

Dayıma alıcam o yüzden 0 olması lazım hocam
  20. Birol Azak

Selamlar 13K bütçe ile sistem önerilerinizi bekliyorum genelde oyun ve mühendislik işleri için kullanılacak . Şimdiden teşekkürler.
Top Bottom