Arama sonuçları: *

1. C

Sistemi yenileme baştan

Okey sagolasin
  2. C

Sistemi yenileme baştan

Peki bu sogutucuyu aldigimda nereye takabiliyorum işlemcinin üstüne mi
  3. C

Sistemi yenileme baştan

1080p oynuyorum aslinda ben başta işlemci değişecektim fakat anakartım uygun değilmiş. Anakarti degistireyim dedim ram çikti başima mecbur ucunude degisicem. 7500f alirim sanirim cunku max butcem attigim urunlerin toplami kadar. Anakarti dusursem bile islemciye para cikaramam
  4. C

Sistemi yenileme baştan

7800x3d alacaktim 7500f populermis gibi geldi fiyatida uygun. 7500f sanirim valorantta 600 küsür fps veriyor 1720987716 Acelem yok ama bu hafta içinde harcama yapacağim. İşlemci anakart belli ramide gskill o paylastigimdan alirim tamamlarim sanirsam
  5. C

Sistemi yenileme baştan

Anakartın fazla olmasinin zarari yok ki. Şuan memnun olmadigim icin yukseltecegim. İlerde daha fazla vermek yerine bunlari alsam benim icin gayet ideal olur bence. 1720987354 Oyun oynuyor musun eger fps oyunu oynuyosan fpsini belirtir misin?
  6. C

Sistemi yenileme baştan

Bu ram hoşuma gitmedi. Gskill daha bilindik daha iyi. Şuan ki sistemimde de gskill mevcut.
  7. C

Sistemi yenileme baştan

Amd rx 6750 xt 1720987184 Ve max butcem ile bunlari belirledim. Toplam 20 21k ediyor fazlasini veremem
  8. C

Sistemi yenileme baştan

16x16 diye pahali olabilir. Çok ucuzuda boşa masraf geliyor. Forumdakiler yardimci olursa cok sevinirim.
  9. C

Sistemi yenileme baştan

Am5 soket anakarta döneceğim için anakart, ram ve işlemcimi değişeceğim. https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/...
  10. C

Çözüldü✓ Kasa parçalarını yenileyeceğim

Kasam vento atmistim onceden ona baktiysan sikinti yok. 1720903744 Bu sogutucu sivi degil demi? Ve iyi soğutur mu?
  11. C

Gskill trident iyi geldi
  12. C

Hayir yok. Ve gskill ramleri daha guzel diye biliyorum. Lexara gore bilindik bir marka.
  13. C

İdeal mi peki 7500f? 1720903345 Ve onerdigin ram sanki cok iyi değil gibi.
  14. C

Peki islemci olarak neden 7500f oneriliyor iyi bir islemci mi? Ortalama mı yoksa fazlasıyla iyi bir işlemci mi? 1720902760 Ve ben 16 gb ram kullaniyorum. 32 gb ram alsam anakart icin 16ya gore daha iyi performans olur değil mi?
  15. C

Konuda konustugum kişi psu uyuşmazlığından bahsetti. Acaba psu ile alakali sorun yaşar miyim?
  16. C

Çok baş ağrıtıyor bilgi sahibi olmamak. 1720902229 Danisip konusacagim biri olsa da halletsem
  17. C

Psu attigim psu onu dogruladim da psuyu ne için sordun?
  18. C

Aldigim kasanin parcalari degismis. Ben gene de bir bakayım bekle. 1720901302 https://www.itopya.com/vento-vg20al-tempered-glass-usb-30-mesh-rgb-atx-mid-tower-kasa-fsp-750w-80plus-psu_u22978 1720901324 Kasam da bu
  19. C

Darbogaz sorunu yaşama gibi bir ihtimalim var mı? Uyumlu mu ekran kartımla? İlerde sorun yaşamamak için düzgün şeyler almak istiyorum 1 hafta içinde
  20. C

Bakip donecegim 1 dk 1720899861 FSP 750W 80Plus PSU galiba bu. Aldigim yerde degismediyse bu olmali. Psu saglam benim bence ya
Top Bottom