Arama sonuçları: *

1. CanKoksalan

Da sistem 2 ne zaman kargoya verilir

7 iş günü cumartesi pazarı kapsamaz arkadaşlar bunu unutmayın. Pazartesiye kalma ihtimali var ama inşallah yarın ya da cumartesi günü verilir.
  2. CanKoksalan

Sonunda yeni sistemimi aldım!

Ben de tam olarak aynısını düşünüyorum 😊 iyi günlerde kullanman dileği ile
  3. CanKoksalan

sizce değiştirmem gerekenler nedir veya tam mıdır yardımcı olursanız sevinirim.

yani ben de şaşırdım bu sisteme 2666 ram çok düşük kalır diye
  4. CanKoksalan

sizce değiştirmem gerekenler nedir veya tam mıdır yardımcı olursanız sevinirim.

ram leri 3000 yada 3200 yapman daha iyi olmazmıydı
  5. CanKoksalan

Bilgisayarımın fiyatı iyi mi

sıfırı 2542 tl ekran kartının daha farklı fiyat çekersen sıfırı almak daha mantıklı gelir insanlara 1590537625 bu arada o sistemin fiyatı 6000 TL ye düştü.
  6. CanKoksalan

Yeni sistem gelmiyor kesin bilgi

ama ben yeni sistem bekliyordum geldiği gibi alacaktım :/ tüm ümidim sendin be reis
  7. CanKoksalan

sizce hangisi?

5700 XT olanı tercih ederim ama işlemciyi 3600 yaparsan daha iyi olur gibime geliyor.
  8. CanKoksalan

itopya sistemleri

cherry supreme alabilirsin kasa değiştiğin de THERMALTAKE Versa J25 kasa daha uyguna geliyor sana hem de 200 tl ucuza almış oluyorsun
  9. CanKoksalan

Sizce Hangi Toplama PC

game garaj öneriyorsunuz ama palit ve inno3d ekran kartı ile daha pahalı sistem veriyor bence çok mantıklı değil game garajdan almak 3 ay sonra alacaksan şimdi sistemlere göz gezdir çünkü 3 ay sonra daha farklı ürünler alabilirsin. Birde bütçen ne kadar olacak o da çok önemli.
  10. CanKoksalan

PC yi Yorumlar Mısınız?

gayet güzel ama bir sistem bu da ama bence 3600 alman daha mantıklı işlemci ile gelen soğutucu seni idare edecektir bir kaç ay sonra soğutucu alabilirsin gibime geliyor ama yine de tercih senin.
Top Bottom