Gelir birtanede hediye eder umarımSS bakın beyler
Çok teşekkür ederim.Şimdiden hayırlı olsun (; bol fpsler benm parçalar da yarın gelmeye başlar
kankam bence bu sistemi de bi incele çünkü teknoking 2 de amd ekran kartlarının soğutması iyi değil Ohm 2757X [FrekansTV] | R5 3500X RX 5700 XT 8G 16GB DDR4Evet, doğru bilgi. O yüzden bu gece Teknoking-2'yi sipariş edeceğim.
Sistemin fiyatı bütçemin üstünde. GP modellerinde ısınma sorunu yok.kankam bence bu sistemi de bi incele çünkü teknoking 2 de AMD ekran kartlarının soğutması iyi değil Ohm 2757X [FrekansTV] | R5 3500X RX 5700 XT 8G 16GB DDR4
eğer ekran kartı ve işlemciyi kısarsan 5000 tl seviyesine düşüyor zaten ben mesela 144 hz 1ms monitör+mouse pad+gamepower saber rgb klavyeli sistemi 7000 tl ye getirdim yine de araştırmanı yap ben dedim diye karar verme ilerde pişman olma iyi şanslarSistemin fiyatı bütçemin üstünde. GP modellerinde ısınma sorunu yok.
bu arada monitörü çıkarınca fiyat 5475 tl oluyoreğer ekran kartı ve işlemciyi kısarsan 5000 TL seviyesine düşüyor zaten ben mesela 144 hz 1ms monitör+mouse pad+gamepower saber RGB klavyeli sistemi 7000 TL ye getirdim yine de araştırmanı yap ben dedim diye karar verme ilerde pişman olma iyi şanslar