Einstein
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 2,399
bilemiyorum istersen ekran kartı güç kablosunu kontrol et.Monitör ekran kartını mı görmüyor acaba çünkü display port yok diyor
bilemiyorum istersen ekran kartı güç kablosunu kontrol et.Monitör ekran kartını mı görmüyor acaba çünkü display port yok diyor
Hocam 3 display port girişi var ekran kartının üçünede taktım olmadıbilemiyorum istersen ekran kartı güç kablosunu kontrol et.
displayport kablosu değil. güç kablosundan bahsediyorum.Hocam 3 display port girişi var ekran kartının üçünede taktım olmadı
Tamam onda da sorun yok diğer türlü çalışmazdı zatendp kablosu değil. güç kablosundan bahsediyorum.
Ben Bilgisayarcıya götürüp farklı bir ekran kartı taktırıp deneyeceğim hocam belki ekran kartı sorunlu ben bilmiyorumTamam onda da sorun yok diğer türlü çalışmazdı zaten
götümeden önce anlayan birisi baksın. belki bir yerde hata yapıyorsundur.Tamam onda da sorun yok diğer türlü çalışmazdı zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben Bilgisayarcıya götürüp farklı bir ekran kartı taktırıp deneyeceğim hocam belki ekran kartı sorunlu ben bilmiyorum
Hocam ilk 3-4 kere aç kapa yaptım biosa girerken sorun yoktu önceden demiştim ama kasa fan ARGB leri ayarladım sonra ekran gelmedigötümeden önce anlayan birisi baksın. belki bir yerde hata yapıyorsundur.
technopatta konu açtın mı? orada daha hızlı cevap verirler.Hocam ilk 3-4 kere aç kapa yaptım biosa girerken sorun yoktu önceden demiştim ama kasa fan ARGB leri ayarladım sonra ekran gelmedi
Yarın açarım iyi akşamlar hocam uyumam gerdek desteğiniz için sağoluntechnopatta konu açtın mı? orada daha hızlı cevap verirler.