Arama sonuçları: *

1. C

Sistem Nasıl? Uyumlu mu?

Rust nick alayım 😂🤣 1737260204 Rust tarzı oyunlar genel ağırlıkla işlemciden besleniyor işlemci de gayet işini görecek bir işlemci sistem bileşenleri de fena değil belirli bir süre seni götürür ama tavsiyem upgrade edebileceğin şekilde toplaman biraz bütçeni aşşa bile anakartı biraz daha yüksek...
  2. C

BU BİLGİSAYAR NE KADAR EDER

Bana kalırsa edeceği max 10 k ama bence değmez satmana ileriye dönük düşün şuan için başka bişey yapmasanda daha düşük bir sistem almak için elindeki iyi bir bilgisayarı çok ucuzdan satmaya değmez bence dostum
  3. C

Bilgisayarım 11750 TL'ye satılır mı?

Bence biraz fazla yazmışssın kardeşim 7 8 k bandında gider diye düşünüyorum 8.5 yaz pazarlıkla orta yol bulursun
  4. C

35 K bütçe her şey Dahil toplama sistem önerisi

amd ekran kartını hiç denemedim çevremde deneyen de yok ama yinede önerilere açığım teşekkür ederim bunuda aklıma yazdım önerilere göre iyice oturup düşünüp karar veririm 1725902293 eğer denk gelirseniz bana yollar mısınız bu civarlarda parçalarda dahil cevabınız için çok teşekkür ederim
  5. C

ne almalıyım öneriniz nedir acaba bütçe tüm ekipmanlar dahil olarak ama
  6. C

monitör baya güzel yenileme hızları vs teşekkür ederim bande bi bakayım o zaman 4060 lı sistemlere ekipmanlarla beraber ne kadar fark ettirecek
  7. C

monitördü klavyesiydi vs ile 35 k ya toplayabilir miyim güzel
  8. C

Tüm ekipmanlar dahil max bütçe 35 k olacak şekilde toplama bilgisayar önerir misiniz
  9. C

Bu Sistemler uygun mu Hangisi Alınır

evet dahil olmasa bile bu 35 k bandında tüm ekipmanların içinde olduğu bir sistem bakıyoruz
  10. C

Bu Sistemler uygun mu Hangisi Alınır

arkadaşım pc almayı düşünüyor ama hiç uğraşmamak için ve toplu olarak uygun olduğunu düşündüğü için toplamakla uğraşmak istemiyor ayrı ayrı o yüzden bu aşşağıda ki sistemleri attı sizce hangisini almalı ve bu sistemler bu fiyata göre uygun mudur varsa başka öneriniz onlarada açığız Max bütçe 35...
Top Bottom