4060 lı sistemler ı beğeniyorsan rahat toplarsın belki üsütüne paran kalır monitör olarak da şunu önerebilirm https://www.gaming.gen.tr/urun/2034...-fast-ips-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.39.1 270 hz bide ıps panelmonitördü klavyesiydi vs ile 35 k ya toplayabilir miyim güzel
monitör baya güzel yenileme hızları vs teşekkür ederim bande bi bakayım o zaman 4060 lı sistemlere ekipmanlarla beraber ne kadar fark ettirecek4060 lı sistemler ı beğeniyorsan rahat toplarsın belki üsütüne paran kalır monitör olarak da şunu önerebilirm https://www.gaming.gen.tr/urun/2034...-fast-ips-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.39.1 270 hz bide ıps panel
Bu bütçede 4060 alma.monitör baya güzel yenileme hızları vs teşekkür ederim bande bi bakayım o zaman 4060 lı sistemlere ekipmanlarla beraber ne kadar fark ettirecek
monitör 5k desek yurtdışı alışveriş sınırından sonra klavye piyasası hakkında pek bı bilgim yok ama 2k desek wifi adaptörü piyasası hakkında pek bir bilgim yok maalesef 600 civarı filan desek elinde 27k gibi bir para kalır 4060ti alınır bu fiyatane almalıyım öneriniz nedir acaba bütçe tüm ekipmanlar dahil olarak ama
amd ekran kartını hiç denemedim çevremde deneyen de yok ama yinede önerilere açığım teşekkür ederim bunuda aklıma yazdım önerilere göre iyice oturup düşünüp karar veririmAmd ekran kartı kullanırım dersen bu sistemi alabilirsin. Özelleştirme olarak;HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Anakart b650m-k
Ssd 1tb AGİ
Psu FSP Hyper 700W toplam 26.400TL
İşlemci soğutucu ise Thermalright Peerless Assassin, Strong ST-R600 ya da Dark Freezer X123 alabilirsin.
Monitör AOC 24G4X Bakabilirsin.
eğer denk gelirseniz bana yollar mısınız bu civarlarda parçalarda dahil cevabınız için çok teşekkür ederimmonitör 5k desek yurtdışı alışveriş sınırından sonra klavye piyasası hakkında pek bı bilgim yok ama 2k desek wifi adaptörü piyasası hakkında pek bir bilgim yok maalesef 600 civarı filan desek elinde 27k gibi bir para kalır 4060ti alınır bu fiyata