Arama sonuçları: *

1. Conqureor

Ryzen 5 5600x Ve Msi MPG B550 Gaming plus anakart uyumlu mu?

Okumuyor musun kardeşim?
  2. Conqureor

Yeni apu sistem toplamayı düşünüyorum aklımdaki sistem bu alınabilir mi?

Hocam oc ile benimde bilgim yok onunla ilgili yeni konu açın isterseniz.
  3. Conqureor

Ya kardeşim işim olmaz aslında da Sen test etmeden nasıl biliyorsun bunları falan dediya ona takıldım Kusura bakma sende.
  4. Conqureor

Yorumlarına dikkat ediceksin akıllı ol. Nickine bak bi önce.
  5. Conqureor

Evet sanırım öyle maalesef. 1628587668 Az once 21 yaşında olduğuna eminim diyordun şimdi yaşlı bunak mı oldu? Ben hayatımda böyle geri dönüş görmedim :D Ayrıca benle yorum yaparken önce ismine bakıcaksın 'xkraltr38' sence çok olgun bir nick mi bu? Anandan babandan büyüklerine saygılı olmayı...
  6. Conqureor

Al sat işleriyle uğraşıyorum bilgisayarcıyım 32 yaşındayım :) Senin hayatında test yapmadığın 1 tane sistem için öldüğün sistemleri aynanda 100 tane satıyorum. O küçük ellerinde yazdığın yorumlara dikkat ediceksin.
  7. Conqureor

Denemediğimi nerden biliyorsun ufaklık seni? Ben hiç birşeyi test etmeden yorum yapmam Senin hayatında görmediğin işlemcileri aynanda 100 tane gördüm akıllı ol.
  8. Conqureor

Gayet mantıklı bir seçim olmuş zaten daha iyi perfonmans alırsınız her türlü. Anakart ve psu elinde varsa biraz kötü olmuş ama çok kötü parçalar değil çok takmayın. Hayırlı olsun:love:
  9. Conqureor

Ben teşekkür ederim. İnşallah alacağınız sistemde sıkıntı yaşamazsınız. Hayırlı olsun şimdiden 1628586338 2080s veya 3060 Takmayı düşünüyormuş 5600g alması daha mantıklı olur bence. (Bütçesi varsa)
  10. Conqureor

Sıkıntı yaşayacağını çok düşünmüyorum ama yinede dikkatli kullan. Bence takarsınız ama başkalarıda yorum yaparsa iyi olur. 1628586223 3400g çok güçlü bir işlemci değil o yuzden biliyorum. Ama çok takmak isterseniz 1660 da takabilirsiniz. Siz ne takmayı düşünüyordunuz ki?
  11. Conqureor

Düz 1650 1650s rx5500xt gibi kartları besler ve bunlarıda TAM anlamıyla besleyeceğinden tam emin değilim.
  12. Conqureor

Daha önce kullanmadığım için tam bilgi veremiyorum. Ama elektrikler kesildiğinde korumaları yeter mi emin değilim Forumda bu psuya da çok sıcak bakmıyolar ama bence fena olmayan bir psu. Dediğiniz oyunları oynarsınız ama diğer arkadaşlarda yorumlarını yapsınlar. 1628585897 3400g takmak istediği...
  13. Conqureor

3000 mhz ram yeterlidir oc özelliğide var zaten. Psu yani çok kötü değil ama çok iyide değil kaladabilir orda kararı sen ver.
  14. Conqureor

1) İlerde ekran kartı takıcaksanız 5600g alın takmıcaksanız 3400g. 2) Psuyu kesinlikle şunu yapın: https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hydro-k-500w-fiyati,651151243.html 3) Kasanın tipini beğendiyseniz kalabilir ama ahım şahım bir kasa değil. 4) SSD de a2000 nin 250 gb lik olanı...
  15. Conqureor

Mastory 5t-10 böyle alınır mı

Umarım LHR nın ne olduğunu biliyorsundur. Oyun oynamak isteyen adam niye almasınki?
  16. Conqureor

Mastory 5t-10 böyle alınır mı

ssd yi a2000 yap cok iyi fiyat
  17. Conqureor

4750TL Ekran Kartsız R5 3600 Sistem Tavsiyesi

İzoly Çalışanının yapacağı iş tamamen
  18. Conqureor

4750TL Ekran Kartsız R5 3600 Sistem Tavsiyesi

b450 ile 5600x o.O2
  19. Conqureor

4,699 TL Alınır mı? *kendim parça parça alıcam*

intel ofis bazlı mı :DDD kardeşim kafayı mı yedin sen sistem toplamayı bilmiyorsan toplama intelin oyunlarda amd yi ezdiği kaç tane işlemci var.
  20. Conqureor

4,699 TL Alınır mı? *kendim parça parça alıcam*

onu konuda belirt o zaman. ayrıca ben intel kullanmam diyen adamdan nasıl bir sistem beklersinki .d
Top Bottom