Ben teşekkür ederim. İnşallah alacağınız sistemde sıkıntı yaşamazsınız.teşekkürler cevapların için
2080s veya 3060 Takmayı düşünüyormuş 5600g alması daha mantıklı olur bence. (Bütçesi varsa)PSU değiştir Corsair CV550 al.
RAMleride Neo Forza al.
İşlemciyi de 3400G yerine R3 4300G alabilirsin.
Onun dışında güzel sistem.
Ha bide anakartı B450 S2H yap.
çok teşekkürlerBen teşekkür ederim. İnşallah alacağınız sistemde sıkıntı yaşamazsınız.
Hayırlı olsun şimdiden
anakart ve psu elimde var .PSU değiştir Corsair CV550 al.
RAMleride Neo Forza al.
İşlemciyi de 3400G yerine R3 4300G alabilirsin.
Onun dışında güzel sistem.
Ha bide anakartı B450 S2H yap.
aslında 1650 super ve 3100lü sistem yapmak istiyordum ama 1650s stoklarda olmadığı için en mantıklısının bu olduğuna karar verdimBen teşekkür ederim. İnşallah alacağınız sistemde sıkıntı yaşamazsınız.
Hayırlı olsun şimdiden
Mesaj otomatik birleştirildi:
2080s veya 3060 Takmayı düşünüyormuş 5600g alması daha mantıklı olur bence. (Bütçesi varsa)
Gayet mantıklı bir seçim olmuş zaten daha iyi perfonmans alırsınız her türlü.aslında 1650 super ve 3100lü sistem yapmak istiyordum ama 1650s stoklarda olmadığı için en mantıklısının bu olduğuna karar verdim
darboğazv2 iyi diyolar genellikle v1 sıkıntılıymış ona dikkat ederek aldım sıkıntı yaşayan pek yok gibi cevabınız için teşekkür ederim.bi sorum daha var. 5600g alırsam 2080 super veya 3060 takmayı düşünüyorum takılabilir mi?
hayır bu saydığınız ekran kartlarını bir bir uzun vadeli denemiş gibi konuşuyorsun 3400g 16gb ram ile düşük ayarlarda 250 fps alıyor valırant ranked'da ve arkadaşımın 1650 kartlı monster laptopuyla aynı fpsyi alıyor oturduğunuz yerden bu kartları 3400g üzerinde denemiş gibi emin bir şekilde bilmiş gibi yorum yapıyorsunuz kim dedi arkadaşım sana 3400g güçsüz bi işlemci, 3400gye güçsüz diyorsan 3200ve 2200g kullanan adamların işlemcisi çöp o halde? değilmi o yüzden oturduğun yerden teknoloji dahisi gibi bilmiş yorumlar yahmayı bırakmalısın sana tavsiyem.Sıkıntı yaşayacağını çok düşünmüyorum ama yinede dikkatli kullan.
Bence takarsınız ama başkalarıda yorum yaparsa iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3400g çok güçlü bir işlemci değil o yuzden biliyorum.
Ama çok takmak isterseniz 1660 da takabilirsiniz. Siz ne takmayı düşünüyordunuz ki?
bildiğim kadarıyla 3400g daha çok ekran kartı tarafında yoğunlaşıldığı için bir ekran kartı taktığınızda pek iyi olmuyor ama 5600g dahili ekran kartı konusunda daha geride ve daha yeni teknolojidarboğaz
hayır bu saydığınız ekran kartlarını bir bir uzun vadeli denemiş gibi konuşuyorsun 3400g 16gb ram ile düşük ayarlarda 250 fps alıyor valırant ranked'da ve arkadaşımın 1650 kartlı monster laptopuyla aynı fpsyi alıyor oturduğunuz yerden bu kartları 3400g üzerinde denemiş gibi emin bir şekilde bilmiş gibi yorum yapıyorsunuz kim dedi arkadaşım sana 3400g güçsüz bi işlemci, 3400gye güçsüz diyorsan 3200ve 2200g kullanan adamların işlemcisi çöp o halde? değilmi o yüzden oturduğun yerden teknoloji dahisi gibi bilmiş yorumlar yahmayı bırakmalısın sana tavsiyem.
Denemediğimi nerden biliyorsun ufaklık seni?darboğaz
hayır bu saydığınız ekran kartlarını bir bir uzun vadeli denemiş gibi konuşuyorsun 3400g 16gb ram ile düşük ayarlarda 250 fps alıyor valırant ranked'da ve arkadaşımın 1650 kartlı monster laptopuyla aynı fpsyi alıyor oturduğunuz yerden bu kartları 3400g üzerinde denemiş gibi emin bir şekilde bilmiş gibi yorum yapıyorsunuz kim dedi arkadaşım sana 3400g güçsüz bi işlemci, 3400gye güçsüz diyorsan 3200ve 2200g kullanan adamların işlemcisi çöp o halde? değilmi o yüzden oturduğun yerden teknoloji dahisi gibi bilmiş yorumlar yahmayı bırakmalısın sana tavsiyem.
ufaklıkmı yaşının max 21 olduğuna yemin edebilirimDenemediğimi nerden biliyorsun ufaklık seni?
Ben hiç birşeyi test etmeden yorum yapmam
Senin hayatında görmediğin işlemcileri aynanda 100 tane gördüm akıllı ol.
Al sat işleriyle uğraşıyorum bilgisayarcıyım 32 yaşındayımufaklıkmı yaşının max 21 olduğuna yemin edebilirim
uzatmanın bi anlamı olduğunu düşünmüyorum bir sistem topladım nasıl diye sordum görüşlerinizi söylediniz bitti gittiufaklıkmı yaşının max 21 olduğuna yemin edebilirim
son bir soru 144hz monitör alsam hdmı olduğu için 120 hz mi kullanmak zorunda kalacağımAl sat işleriyle uğraşıyorum bilgisayarcıyım 32 yaşındayım
Senin hayatında test yapmadığın 1 tane sistem için öldüğün sistemleri aynanda 100 tane satıyorum.
O küçük ellerinde yazdığın yorumlara dikkat ediceksin.
o küçük dediğin eller sana neler yapar yaşlı bunak ahhahahahahaAl sat işleriyle uğraşıyorum bilgisayarcıyım 32 yaşındayım
Senin hayatında test yapmadığın 1 tane sistem için öldüğün sistemleri aynanda 100 tane satıyorum.
O küçük ellerinde yazdığın yorumlara dikkat ediceksin.
Evet sanırım öyle maalesef.son bir soru 144hz monitör alsam hdmı olduğu için 120 hz mi kullanmak zorunda kalacağım
Az once 21 yaşında olduğuna eminim diyordun şimdi yaşlı bunak mı oldu?o küçük dediğin eller sana neler yapar yaşlı bunak ahhahahahaha