Arama sonuçları: *

1. Courageux

6300 tl itopya pc aldım sizce bu sistem yeterlimidir

Hocam almışsınız artık eğer herhangi bir sorun görürseniz yavaş yavaş para biriktirerek sorunlu olan yerleri değiştirirsiniz. Bunun için kendinizi yıpratmanıza gerek yok. Hayırlı olsun güle güle kullanın ☺️
  2. Courageux

Hazır Sistem Da 2 kasım ayında kaç TL olur ?

AHAHAHAHAHAHHAAH
  3. Courageux

7700TL Bütce İle Monitör Dahik Sistem Toplama

Maalesef hocam en basitinden iPhone fiyatları üzerinden veriyorum ben örnekleri.
  4. Courageux

7700TL Bütce İle Monitör Dahik Sistem Toplama

😂😂 Bu dolar kuruyla böyle bir imkanın olduğunu mu düşünüyorsunuz? Yeni gelen bir model hiçbir zaman eskisiyle aynı fiyattan çıkmaz eskilerde kaldı o.
  5. Courageux

Ekrana Görüntü Gelmiyor

Paraya kıyıp monitör alacağım galiba .d
  6. Courageux

Ekrana Görüntü Gelmiyor

Arkadaşlar sorun kablodaymış daha üst seviye bir hdmi kablo aldık açıldı yardımlarınız için çok teşekkür ederim
  7. Courageux

Ekrana Görüntü Gelmiyor

Gösteriyoruz şimdi
  8. Courageux

Ekrana Görüntü Gelmiyor

O şekilde de denedim yine olmadı hocam maalesef
  9. Courageux

Ekrana Görüntü Gelmiyor

Sadece açılışta fanları dönüyor ekran kartının çıkarttık taktık sonradan dönmüyor bir daha bir de lamba yanıyor üstünde beyaz 1599814260 bu videodaki gibi oluyor arkadaşlar yardım eder misiniz 1599814737 Up 1599815815 Güncel
  10. Courageux

Ekrana Görüntü Gelmiyor

O şekilde açabilir miyim
  11. Courageux

Ekrana Görüntü Gelmiyor

Arkadaşlar ekrana görüntü gelmiyor ve kasanın üst tarafındaki iki fanla ekran kartı fanları dönmüyor. Nasıl bir yanlış yapmış olabilirim lütfen yardımcı olun.
  12. Courageux

İncehesap hazır sistem

Bekliyorum daha hocam.
  13. Courageux

Teknobiyotik'in yaptığı terbiyesizliğe bakar mısınız?

Shop değil gerçekmiş. Forum üzerinde birçok insanın Teknobiyotik sitesini tavsiye ettiğini hatta o sitedeki sistemlere yönlendirdiğini görmüştüm. Çok ayıp olmuş.
  14. Courageux

İncehesap hazır sistem

Teşekkür ederim size de
  15. Courageux

İncehesap hazır sistem

Üstadım o mesaj bana dün akşam geldi. Bugün de sistemim kargoya verildi Allah'a şükür :) Sizin de büyük ihtimalle yarın verilir kargoya.
  16. Courageux

Bilgisayar Ortamınızın Görüntüleri

Var olun :D
  17. Courageux

Bilgisayar Ortamınızın Görüntüleri

Bir ömür mutluluklar dilerim üstadım :)
  18. Courageux

İncehesap Fatura Kesildikten Sonra Kargo Süreci

Soruyorum zaten burada incehesap kullanan birçok insan olduğu için onların deneyimlerini de dinlemek istedim.
  19. Courageux

İncehesap Fatura Kesildikten Sonra Kargo Süreci

siparişi geçen hafta bugün verdim fatura yeni kesildi 7 gün daha mı bekleyeceğim yani :(
Top Bottom