Neler Yeni

İncehesap hazır sistem

Courageux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen
Ben çarşamba günü sipariş ettiğim için 10 iş günü içine 1 hafta sonu daha giriyor, yanlış zamanda sipariş ettim sanırım ama umarım cuma gününe kadar elime ulaşır. Bu arada siz hangi sistemi sipariş verdiniz?
El Capitan sipariş ettim üstadım ben. Bu hafta içi umutluyum bakalım göreceğiz.

cloaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sercan Akın
Elbet gelir incehesap güvenilir sitedir de yurtiçi kargoyla çalıştıkları için sistemi arabaya yüklerken falan fırlatırlar mı diye düşündürmüyor değil. :D

cloaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sercan Akın
Hocam bana yaklaşık 1 saat önce mesaj geldi, sistemin paketleme aşamasına geçtiğini ve 2 iş günü içinde kargoya verileceğini söylüyordu. Sanırım bu cuma kargoya verilecek, cumartesi sabah gelebilirse gelecek gelemezse pazartesi alıyorum sistemi ben.

Courageux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen
Hocam bana yaklaşık 1 saat önce mesaj geldi, sistemin paketleme aşamasına geçtiğini ve 2 iş günü içinde kargoya verileceğini söylüyordu. Sanırım bu cuma kargoya verilecek, cumartesi sabah gelebilirse gelecek gelemezse pazartesi alıyorum sistemi ben.

Üstadım o mesaj bana dün akşam geldi. Bugün de sistemim kargoya verildi Allah'a şükür :) Sizin de büyük ihtimalle yarın verilir kargoya.

cloaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sercan Akın
Bekliyorum daha hocam.
Bende sabah gelmiş, bir yakınım teslim almış. 2 Eylül'de sipariş verdim, 11 Eylül'de bana sorunsuz teslim edildi. Bundan sonra incehesap'tan güvenle alışveriş yapacağım.

Top Bottom