Arama sonuçları: *

1. Creselia

Bu sistemi almayı düşünüyorum herhangi bir öneriniz var mı?

Kral Amd ekran kartı kullanırım diyorsan hala stokları bitmedi. Siparişini verdim, şu an kargoda ben de merakla bekliyorum...
  2. Creselia

EKRAN KARTSIZ SİSTEMİ KAÇA SATARIM?

Sistem olarak birisinin alacağını düşünmüyorum ben çünkü tak çalıştır durumda değil. Elinden bir an önce çıkartıp nakite döndürmek istiyorsan mantıklı olanı parça parça satmak olur. 4200 - 4300 falan idealdir diye düşünüyorum.
  3. Creselia

İki sistem arasında kararsız kaldım düşünceleriniz nedir

Bu biraz bütçene de bağlı tabii ki kendimden örnek verecek olursam ilk bilgisayarımı topladığımda b450m s2h anakart ve ryzen 5 1600af işlemci almıştım. Eğer intel bir anakarta sahip olsaydım işlemcimi geliştirmek için anakartımı da değiştirmek zorunda kalabilirdim ( aynı nesil işlemci olmamak...
  4. Creselia

İki sistem arasında kararsız kaldım düşünceleriniz nedir

Ne yaparsan yap dolar yükselişte ilerlerken intel alıp ileride bilgisayarını upgrade etmek istediğin zaman en azından uzun bir süre daha kullanabileceğin amd anakartına yazık etmemiş olursun. Amd tarafında bir işlemci tercih edip anakartını da ileriye dönük alırsan pişman olmayacağını...
  5. Creselia

5000-6000 TL Arası Oyun Bilgisayarı

Dolar kuru çok değişken olduğu için yaz gelince toplanması daha doğru olur.
  6. Creselia

4500tl 144hz monitörlü bilgisayar

Eğer 144hz monitör istiyorsan kasayı ikinci el toplaman gerekebilir. Bu fiyat aralığında topladığınız bilgisayar sizi tatmin etmeyecektir.
  7. Creselia

4000-4500 TL arası sistem toplayacağım yayın vs için önerilerinizi bekliyorum

Dostum ince eleyip sık döküdük biraz. Bak istersen. https://donanimarsivi.com/forum/konu/sistem-oenerisi.26008/
  8. Creselia

UPS GİBİ ÖZEL KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU

Ben 23 Nisan günü aradığımda. Resmi tatillerde kapalıyız konuşması çıktı hat düştü. Ama o gün kargom eve gelmişti. Kargo hareketlerine bakıp aldanmayın. Yoğunluk olduğu için geç geliyor.
  9. Creselia

Sistem Önerisi

Benim topladığım sistem 4218 TL tutuyordu. 4GB ekran kartını çıkarıp 8GB ekran kartını taktığımız zaman arada 344 TL bir fark oluşuyor. Bu da 4218+344 = 4562 TL yapıyor.
  10. Creselia

3000-4000 arası sistem

https://donanimarsivi.com/forum/konu/sistem-oenerisi.26008/
  11. Creselia

Sistem Önerisi

Dostum sistem artık 4550 TL oldu ;d
  12. Creselia

Sistem Önerisi

1800 demişsiniz 8GB için arada 275 TL oynuyor. Ben internette göremedim o fiyat bandında :(
  13. Creselia

Sistem Önerisi

Ryzen 5 1600 AF bu fiyat aksamında alabileceğin en iyi işlemcilerden birisi başka bir şey düşünmemeni tavsiye ederim. https://www.bizdehesapli.com/amd-ryzen-5-1600-6-core-3-20-3-60ghz-65w-wraith-stealth-fan-am4-box-urun-RYZ1600 Ekran kartı seni uzun bir süre idare eder Rx5500xt Mech OC 4GB. Hem...
  14. Creselia

Sisteme oyun önerisi.

Prison architect , Age of Empires 2 , Rocket League . İşlemcinin performansını bilmiyorum ama eğer yetiyorsa şunlara göz atabilirsin ; Blacwake ( 8 gb ram ile oynuyorum ), Dying Light , Arkadaşların ile eğlenebileceğin bir oyun Human: Fall Flat.
  15. Creselia

Sistem Önerisi

4200 TL'ye sistem önerebilirim? Bütçe aşabiliyor muyuz 200 TL daha ?
  16. Creselia

5000 TL Civarı Topladığım Monitörlü Pc.

Monitör çok hoş ama bütçe.. Ekran kartını uygun fiyatlı almıştım.
  17. Creselia

5000 TL Civarı Topladığım Monitörlü Pc.

Anakart: Gigabyte b450m s2h İşlemci: Ryzen5 1600 AF Ekran Kartı : Sapphire Pulse Rx580 8GB OC Lite Edition Kasa + Psu : Corsair SPEC-Delta Ram: Xpg 8GB 3000 MHz x2 Hdd: Seagate Barracuda 1TB Monitör: Acer Nitro 23.8'' QG241Ybii İlerleyen zamanlarda 480 gb ssd ekleyeceğim. Evet arkadaşlar...
  18. Creselia

6000 TL her şey DAHİL PC

Fiyatlar çok uygun, nereden satın alıyorsunuz ?
  19. Creselia

İkinci el pc alırkan nelere dikkat edilmeli

Alma kanka kafayı yiyiyorsun test test . içinden çıkamıyorsun tertemiz sıfıra bak.
  20. Creselia

EKRAN VE İŞLEMCİ

1660 - 3500x tercih etmelisin kesinlikle.
Top Bottom